ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/7/18

Πρέβεζα: Καλούν το ΕΚΑΒ για διακομιδή στο νοσοκομείο της πόλης και προτού φτάσουν στο νοσοκομείο, πηδάνε από το όχημα !Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018
EKABNews

Καλούν το ΕΚΑΒ για διακομιδή στο νοσοκομείο της πόλης και προτού φτάσουν στο νοσοκομείο, πηδάνε από το όχημα !
prevezabest.blogspot.com

Μια σοβαρή καταγγελία έφτασε στο PrevezaBest, όπου κάνει λόγο για άσκοπη μετακίνηση των οχημάτων του ΕΚΑΒ με πρόσχημα παθολογικά κυρίως περιστατικά από ανήλικους Ρομά.

Σύμφωνα με τα όσα μας μεταφέρθηκαν, ανήλικοι ρομά καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ και ζητούν την συνδρομή των οχημάτων . Μόλις όμως φτάσουν πλησίον του νοσοκομείου, είτε ανοίγουν την πόρτα και πηδάνε από το όχημα, είτε μόλις φτάσουν εντός του νοσοκομείου το βάζουν στα πόδια, δίχως να εισέρχονται στα έκτακτα περιστατικά. Έτσι, χρησιμοποιούν τα οχήματα του ΕΚΑΒ σαν ταξί για την μεταφορά τους από την ΒΙΠΕ στην Πρέβεζα.

Την ώρα που άλλα περιστατικά πιθανόν να βρίσκονται σε εξέλιξη, οι ανήλικοι ρομά, απασχολούν τα οχήματα σαν ταξί προκειμένου να έρθουν στην πόλη της Πρέβεζας.

Τέλος, το φαινόμενο αυτό έχει παρατηρηθεί να συμβαίνει αρκετό καιρό.


 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews