ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/7/18

Επίσκεψη κλιμακίου της Λαϊκής Ενότητας στο ΕΚΑΒΠέμπτη, 26 Ιουλίου 2018
EKABNewsΑθήνα 26/07/2018
Αρ. πρωτ. 232


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: Επίσκεψη κλιμακίου της Λαϊκής Ενότητας στο ΕΚΑΒ


Σήμερα Πέμπτη 26/7/2018 επισκέφθηκε το ΕΚΑΒ κλιμάκιο της Λαϊκής Ενότητας με επικεφαλής τον πρόεδρο του κόμματος κο Παναγιώτη Λαφαζάνη. Ακολούθησε συζήτηση και ενημέρωση στο γραφείο του σωματείου με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για όλα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ. Κατατέθηκε υπόμνημα με τα αιτήματα των εργαζομένων. Ο κος Λαφαζάνης εξέφρασε τις ευχαριστίες στους διασώστες και το προσωπικό του ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση τους στις περιοχές των πυρκαγιών. 
Ενημερώσαμε την αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας για την «Αφαίρεση της διαχείρισης των κλινών ΜΕΘ από την επιχειρησιακή δυνατότητα του ΕΚΑΒ και την μεταφορά τους στο ΕΚΕΠΥ». Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ (διασώστες, ιατροί, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό) είμαστε αντίθετοι σε κάθε ενέργεια αποδυνάμωσης του οργανισμού μας σε υπηρεσίες και σε προσωπικό. Ο κος Λαφαζάνης στήριξε το αίτημα μας. Στην συνέχεια ακολούθησε περιοδεία στους χώρους εργασίας.
Ο Πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας καθώς και τα μέλη του κλιμακίου που ήταν παρόντες (Ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής, εκπρόσωπος τύπου Δέσποινα Σπανού, Βασίλης Πριμηκήρης, Γ. Σύμβουλος ΠΟΕΔΗΝ Ανδρέας Μακρής κ.α.)  εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στο δύσκολο έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ και δεσμεύτηκαν ότι θα αναδείξουν τα προβλήματα του προς κάθε κατεύθυνση, θα στηρίξουν το ΕΚΑΒ με σθένος ώστε να διατηρήσει τον Δημόσιο χαρακτήρα του για να συνεχίσει να είναι ο πυλώνας  του Εθνικού Συστήματος Υγείας στον χώρο της επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας και ότι θα αντιταχθούν σε κάθε σχέδιο για την ιδιωτικοποίηση τμημάτων του προς όφελος ιδιωτικών εταιρειών και σε βάρος της δωρεάν δημόσιας υγείας και των πολιτών.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας


Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος Αλέξιος

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews