ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/7/18

ΑΡΤΑ: Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου Τομέα του ΕΚΑΒ στο ΒουργαρέλιΠαρασκευή, 13 Ιουλίου 2018
EKABNews

Η στελέχωση του Τομέα ξεκινάει ήδη με 6 άτομα προσωπικό (διασώστες και οδηγούς) του Κέντρου Υγείας

ΑΡΤΑ: Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου Τομέα του ΕΚΑΒ στο Βουργαρέλι
epirusgate.blogspot.com

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ-Αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας προς τους πολίτες, ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της επικράτειας

Με αίσθημα ικανοποίησης ανακοινώνουμε ότι από χθες  12-7-2018 ξεκίνησε  η λειτουργία του νέου Τομέα του ΕΚΑΒ και στο Βουργαρέλι Άρτας, υλοποιώντας βήμα-βήμα και σταθερά το σχέδιό μας για αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας προς τους πολίτες, ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της επικράτειας.Συγκεκριμένα, παρουσία του Δημάρχου του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων Μ. Γαρνέλη, του Αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ Μ. Μυλωνά και του Δντή του ΕΚΑΒ Ηπείρου Β. Παπαδιώτη, εγκαινιάστηκε χθες  Τομέας του ΕΚΑΒ με έδρα το Κέντρο Υγείας στο Βουργαρέλι. Η στελέχωση του Τομέα ξεκινάει ήδη με 6 άτομα προσωπικό (διασώστες και οδηγούς) του Κέντρου Υγείας, ενώ θα λειτουργεί καλύπτοντας την περιοχή σε 24ωρη βάση.

το Γραφείο Τύπου
του Αν. Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

  1. Oλα καλα και ωραia!! Kaλα κανετε και φκιαχνετε τομεις!! Aλλα δεν ειναι ανισο;τα πληρωματα των κ-υ να δουλευουμε μαζι με το εκαβ μικτα πληρωμτα; και στην αμοιβη να υπαρχει τεραστια ανισoτητα;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μικτά πληρώματα διαβάζω που γίνεται αυτό επειδή εγώ είμαι πλήρωμα ασθενοφόρου κυ και δουλεύω το ασθενοφόρο μόνος μου!!!. Και φυσικά υπάρχει μεγάλη διαφορά στις αμοιβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews