ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/7/18

Πρόεδρος του ΕΚΑΒ: «Δυστυχώς σ’ αυτήν την Ελλάδα χτίζαν τόσα χρόνια σ’ αυτήν την Ελλάδα εισπράττουμε»Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018
EKABNews

Πρόεδρος του ΕΚΑΒ: «Δυστυχώς σ’ αυτήν την Ελλάδα χτίζαν τόσα χρόνια σ’ αυτήν την Ελλάδα εισπράττουμε»
stokokkino.gr

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος μίλησε Στο Κόκκινο και τον Νίκο Σβέρκο για όσα αντιμετώπισαν οι διασώστες και οι κινητές μονάδες με γιατρούς που βρέθηκαν χθες κυρίως στην Ανατολική Αττική και επισήμανε ότι είχαν δεκάδες κλήσεις για βοήθεια, εντούτοις δεν μπορούσαν να προσεγγίζουν στα σημεία καθώς οι δρόμοι ήταν κλειστοί από την Πυροσβεστική λόγω της επικινδυνότητας από τα μέτωπα της πυρκαγιάς και κατάφεραν να προσφέρουν βοήθεια μόνο όταν επετράπη η διέλευση.

Ο κ. Καρακατσιανόπουλος εξήγησε ότι με περισσότερα από 20 ασθενοφόρα – καθώς έπρεπε να έχουν οχήματα και σε άλλες περιοχές του λεκανοπεδίου – μετέφεραν σε νοσοκομεία που εφημέρευαν τραυματίες, εγκαυματίες, ανθρώπους με αναπνευστικά προβλήματα αλλά και νεκρούς. «Δυστυχώς σ’ αυτήν την Ελλάδα χτίζαν τόσα χρόνια σ’ αυτήν την Ελλάδα εισπράττουμε» επισήμανε ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ.

Φωτογραφία: ΑΜΠΕ

Πηγή: stokokkino.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews