ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/7/18

Άμεση αντίδραση του ΕΚΑΒ Μυκόνου με διακομιδή ασθενούς στα ΜατογιάννιαΣάββατο, 21 Ιουλίου 2018
EKABNews

Άμεση αντίδραση με διακομιδή ασθενούς στα Ματογιάννια
mykonosvoice.gr

Αντανακλαστικά επέδειξαν οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ με την άμεση αντιμετώπιση περιστατικού στη χώρα της Μυκόνου.

Δεν λείπουν σε καθημερινή βάση τα περιστατικά που οδηγούν τουρίστες ή και ντόπιους κατοίκους του νησιού σε αναζήτηση βοήθειας είτε μέσω του Κέντρου Υγείας είτε ιδιωτικών ιατρείων στο νησί.

Δεν είναι καθόλου εύκολο να αντιμετωπιστούν δεκάδες κρούσματα καθημερινά και κυρίως στους δρόμους του νησιού που είναι καρμανιόλα.

Ένα τέτοιο αντιμετωπίστηκε με επιτυχία στα Ματογιάννια και πρωινές ώρες μάλιστα καθώς οι διασώστες έφτασαν και παρέλαβα περιστατικό που σημειώθηκε νωρίς το πρωι.

Δείγμα ότι παρά τους πολλούς κατοίκους στο νησί κυρίως Ιούλιο και Αύγουστο μπορεί  να νιώθουν ασφάλεια οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες για τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες.

Πηγή: mykonosvoice.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews