ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/7/18

Ο Π. Πολάκης ευχαριστεί ΕΚΑΒ και ΕΣΥ για τα άμεσα αντανακλαστικά τους στην πυρκαγιάΠέμπτη, 26 Ιουλίου 2018
EKABNews

Ο Πολάκης ευχαριστεί ΕΚΑΒ και ΕΣΥ για τα άμεσα αντανακλαστικά τους στην πυρκαγιά
iefimerida.gr

«Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μας θλίψη και τα συλλυπητήρια στις οικογένειες όλων των θυμάτων της τραγικής πυρκαγιάς».

«Θέλω να ευχαριστήσω από αυτό το βήμα όλο το προσωπικό του ΕΚΑΒ και των νοσοκομείων το οποίο το βράδυ εκείνο στάθηκε πραγματικά στις επάλξεις, με έναν πρωτοφανή τρόπο».
Αυτό ανέφερε πριν από λίγο από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ενημέρωσε την εθνική αντιπροσωπεία ότι από τις πρώτες στιγμές βρέθηκαν στην Ανατολική Αττική και βοήθησαν στη μεταφορά της συντριπτικής πλειονότητας των τραυματιών 38 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, 4 κινητές μονάδες, 2 ειδικές μονάδες αντιμετώπισης μαζικών καταστροφών.

Το πρώτο βράδυ μεταφέρθηκαν περισσότερα από 164 άτομα και 11 μπήκαν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. «Ευχαριστώ όλο το προσωπικό του ΕΣΥ που με όλη την προσπάθεια που κατέβαλε βοήθησε να γλυτώσουμε από περισσότερα θύματα και να αντιμετωπιστούν άμεσα οι ανάγκες των τραυματιών», είπε ο Παύλος Πολάκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: iefimerida.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews