ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/7/18

Κέρκυρα: Τα τραπεζοκαθίσματα εμπόδισαν ασθενοφόροΤρίτη, 10 Ιουλίου 2018
EKABNews

Κέρκυρα: Τα τραπεζοκαθίσματα εμπόδισαν ασθενοφόρο
ert.gr

Τη διέλευση ασθενοφόρου που κλήθηκε να παραλάβει τουρίστα ο οποίος υπέστη καρδιακό επεισόδιο εμπόδισαν χθες τραπεζοκαθίσματα στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Κέρκυρας φέρνοντας με τον δυσάρεστο αυτό τρόπο και πάλι στην επικαιρότητα την ανάγκη διενέργειας εντατικών ελέγχων στις επιχειρήσεις της περιοχής που αναπτύσσουν, κατά το δοκούν, τα τραπεζοκαθίσματα σε πεζοδρόμια και πεζόδρομους.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Κέρκυρας ο αντιδήμαρχος εμπορίου Άρης Μπαλής επεσήμανε ότι ο δήμος δεν διαθέτει τους ανάλογους μηχανισμούς ελέγχου, όπως η δημοτική αστυνομία, ενώ σημείωσε ότι η επιτροπή που είχε συστήσει ο δήμος για την οριοθέτηση των τραπεζοκαθισμάτων δεν έχει ακόμα προχωρήσει

Πηγή: ert.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews