ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/7/18

Η κυβέρνηση επιστρατεύει ακόμα και την αστυνομία για να προωθήσει την «αξιολόγηση»Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018
EKABNews

Η κυβέρνηση επιστρατεύει ακόμα και την αστυνομία για να προωθήσει την «αξιολόγηση»Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., λαμβάνοντας υπόψιν σχετική ενημέρωση από την ΠΟΕΔΗΝ, καταγγέλλει τον αναπληρωτή Διοικητή του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης (Ε.Κ.Α.), ο οποίος στην εναγώνια προσπάθεια του να προωθήσει την εφαρμογή της μνημονιακής «αξιολόγησης», δεν δίστασε να αποστείλει πρόσκληση για συνέντευξη σε εργαζόμενη, ακόμα και με την αστυνομία.

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μετά την άρνηση της συντριπτικής πλειονότητας των εργαζομένων να υιοθετήσουν τις διαδικασίες της «αξιολόγησης», συμμετέχοντας στην απεργία – αποχή που έχουν κηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και οι Ομοσπονδίες, επιχειρεί με τέτοιες αυταρχικές και επικίνδυνες μεθόδους, να κάμψει το φρόνημα και τον αγώνα τους.

Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείο Υγείας να ανακαλέσει στην τάξη τον αναπληρωτή Διοικητή του Ε.Κ.Α. και να σταματήσει την επιχείρηση, που είναι σε εξέλιξη σε μια σειρά Νοσοκομεία, να τρομοκρατηθούν οι εργαζόμενοι, με κεντρικό πολιτικό στόχο να περάσει η «αξιολόγηση».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους εργαζόμενους, να κρατήσουν ψηλά τη σημαία του αγώνα και να μην υποκύπτουν στις πιέσεις, τους εκβιασμούς και τις αυταρχικές πρακτικές της κυβέρνησης και των μηχανισμών που ενεργοποιεί.Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.


Πηγή: adedy.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews