ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/7/18

Το «ευχαριστώ» στο προσωπικό του Νοσοκομείου Χανίων, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ, απευθύνει ο πατέρας του ενός παιδιού που είναι πιο σοβαρά!Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
EKABNews

«Να προσεύχεστε για τον γιο μου και τον φίλο του»! Ξέσπασε ο πατέρας του ενός 16χρονου που δίνει μάχη για τη ζωή
parakritika.gr

Το δικό του «ευχαριστώ» σε όλους όσοι βοήθησαν στο να μεταφερθούν άμεσα οι δύο 16χρονοι στην Αθήνα (οι οποίοι φέρουν εγκαύματα σε μεγάλο ποσοστό στο σώμα τους από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι που διέμεναν στην Παλαιόχωρα), αλλά και στο προσωπικό του Νοσοκομείου Χανίων, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ, απευθύνει ο πατέρας του ενός παιδιού που είναι πιο σοβαρά!

Παράλληλα, ζητά από τον κόσμο να ενώσει τις προσευχές του για τα δύο φιλαράκια, ώστε να κερδίσουν τη μάχη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του πατέρα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης…

Να προσεύχεστε για αυτά τα δύο φιλαράκια, τον υιό μου τον Α…….. και τον φίλο του τον Π………., που αυτήν την στιγμή δίνουν την μάχη τους για την ζωή τους μετά από εκτεταμένα εγκαύματα 2ου βαθμού στο σώμα και στα άκρα κατόπιν ανάφλεξης βενζίνης υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο δρόμος είναι μακρύς…

Σας ευχαριστούμε όλους εσάς τους φίλους και τους συγγενείς μας που με τόση αγάπη μας σκέπτεστε και μας ενθαρρύνετε.

Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσω τον ανθρώπους στην Παλαιόχωρα και την πυροσβεστική Καντάνου, τους ανθρώπους των ΕΚΑΒ, τους ιατρούς, το προσωπικό και την διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, τον φίλο μου Ιωάννη Μπιρμπίλη, διοικητή της μοίρας 115, και τους αερομεταφορείς του C130, το εξαιρετικό προσωπικό και τους ιατρούς του ΚΑΤ που συνετελέσατε και συντελείτε στην πίστη μας ότι θα τα καταφέρουν τα παιδιά μας.


Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Parakritika.gr, συγγενείς του δεύτερου 16χρονου αναμένεται να αναθέσουν σήμερα σε δικηγόρους την υπόθεση αναφορικά με τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των στοιχείων των παιδιών από ΜΜΕ της Αθήνας.

(φωτο αρχείου)

Δημοσιεύτηκε 19/7/2018

Πηγή: parakritika.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews