ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/7/18

Εγκαινιάστηκε Βάση του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αγιάς
Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018
EKABNews

Εγκαινιάστηκε Βάση του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αγιάς
kosmoslarissa.gr

«Λιθαράκι το λιθαράκι, χτίζουμε ότι οι άλλοι προσπάθησαν να διαλύσουν τα προηγούμενα χρόνια. Σιγά – σιγά η κατάσταση βελτιώνεται και οι χρόνιες παθογένειες του συστήματος αντιμετωπίζονται. Ανοίγει πλέον η βεντάλια υπηρεσιών στην επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα», τόνισε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Κώστας Καρακατσιανόπουλος, εγκαινιάζοντας τη νέα βάση του ΕΚΑΒ που λειτουργεί εντός του Κέντρου Υγείας Αγιάς.

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ αναφέρθηκε στην επικείμενη ενίσχυση του στόλου των ασθενοφόρων, τόσο από τη συνέχιση της μεγάλης δωρεάς του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», όσο και μέσω ιδίων πόρων, καθώς ανοίγουν τις επόμενες μέρες οι διαγωνισμοί που αφορούν στην Πάτρα, την Τρίπολη και τη Λαμία, ενώ θα ακολουθήσουν συμπληρωματικές προμήθειες και στην Θεσσαλία.

«Εξυπηρετούμε την κοινωνία και τις ανάγκες της, με την πολύτιμη συνδρομή όλων των δυνάμεων της Υγείας στην Ελλάδα», κατέληξε ο κ. Καρακατσιανόπουλος.
Ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, Νέστορας Αντωνίου, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερα πετυχημένη συνεργασία που είχαν από την πρώτη στιγμή και συνεχίζουν να έχουν οι υπηρεσίες της ΥΠΕ με το ΕΚΑΒ, την ενίσχυση του ΕΚΑΒ με ασθενοφόρα αλλά και με υλικά, ενώ εστίασε και στην αποτελεσματική συνεργασία με τον Δήμο Αγιάς στους τομείς της πρωτοβάθμιας φροντίδας και της πρόληψης.
Η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, Βασιλική Αυγέρη, τόνισε ότι η βάση λειτουργεί ήδη με προσωπικό 3 ατόμων, ενώ από τον επόμενο μήνα θα λειτουργεί και τα σαββατοκύριακα που θα εφημερεύει το Περιφερειακό Ιατρείο της Σωτηρίτσας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Νίκος Παπαδόπουλος, ο δήμαρχος Αγιάς, Αντώνης Γκουντάρας, ο αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Μπέμπης, ο συντονιστής του Τμήματος Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Γιάννης Καριπίδης, καθώς και εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Αγιάς και της βάσης του ΕΚΑΒ.

Μενέλαος Κατσαμπέλας (leftview.gr)

Πηγή: kosmoslarissa.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews