ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/7/18

Τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ δεν είναι taxi, για να κάνουν διακομιδές στα εξιτήρια του νοσοκομείου!
Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018
EKABNews

Τα ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β. δεν είναι taxi, για να κάνουν διακομιδές στα εξιτήρια του νοσοκομείου!
k-tipos.gr

Έχω κουραστεί να ακούω από τους εκάστοτε προέδρους του σωματείου εργαζομένων στο Ε.Κ.Α.Β., το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, ότι πρέπει να σταματήσουν τα ασθενοφόρα να κάνουν τα taxi, για να μεταφέρουν ασθενείς που πήραν εξιτήριο από τα νοσοκομεία.

Δεν ξέρω αν σε άλλη χώρα, που είναι προηγμένη υγειονομικά, το αντίστοιχο Ε.Κ.Α.Β. κάνει την ίδια δουλειά. Δεν είναι ζήτημα έλλειψης ασθενοφόρων και πληρωμάτων. Ακόμα και επαρκής να είναι ο αριθμός τους στο Ε.Κ.Α.Β., η αποστολή του Κέντρου Άμεσης Βοήθειας είναι άλλη. Να επιλαμβάνεται, δηλαδή, των έκτακτων περιστατικών υγείας και να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη. Όπως η άτυχη συμπολίτισσα, που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θάλασσα στην ακτή Ραψάνη.

Δεν είναι δυνατό, καρντάσια, να απασχολείται ασθενοφόρο και πλήρωμα διασωστών, για να μεταφέρει ασθενείς του νοσοκομείου που πήραν εξιτήριο! Τελεία και παύλα.

Επειδή δεν ευαισθητοποιούνται τα σαΐνια στο Υπουργείο Υγείας και οι διοικούντες το Ε.Κ.Α.Β., καλώ τον διοικητή του νοσοκομείου Καβάλας, τον συμπαθή Τάσο Καρασαββόγλου, να δώσει εκείνος λύση στο ζήτημα αυτό. Να βρει τρόπο, ώστε να αποδεσμευτεί το Ε.Κ.Α.Β. από τις διακομιδές ασθενών στα σπίτια τους και να αφοσιωθούν οι διασώστες στο πολύτιμο έργο τους.

Να ζητήσει, καταρχάς, από τον διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης, να ικανοποιηθεί το αίτημα της πρόσληψης δύο οδηγών οχήματος, το οποίο θα κάνει τη συγκεκριμένη δουλειά, αν οι ασθενείς δεν διαθέτουν δικό τους μεταφορικό μέσο, ή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάρουν taxi, για να επιστρέψουν στην κατοικία τους. Όλο και κάποιο όχημα θα έχει το νοσοκομείο Καβάλας, για να μεταφέρει τους πολίτες. Αλλιώς, να στείλει η Υγειονομική Περιφέρεια, ή το Υπουργείο Υγείας.

Υ.Γ. Το καρντάσι ο πρόεδρος του ΕΛ.ΓΑ., Θεοφάνης Κουρεμπές, έχει κάποια συγγένεια με τον Κριστιάν Καρεμπέ;Δημοσιεύτηκε 6/7/2018

Πηγή: k-tipos.gr
 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews