ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/7/18

Λευκάδα: To πλήρωμα του ΕΚΑΒ έσωσε από πνιγμό 52χρονο…
Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018
EKABNews

To πλήρωμα του ΕΚΑΒ έσωσε από πνιγμό 52χρονο…
lefkadapress.gr

Τύχη βουνό είχε 52χρονος Ρουμάνος που έκανε μπάνιο στο Αη Γιάννη σήμερα το απόγευμα και δεν κατάφερε να …δαμάσει τα κύματα. Η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ ήταν καταλυτική. όλοι πίστευαν ότι ο άτυχος 52χρονος είχε χάσει τη μάχη με το θάνατο. Όμως οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατάφεραν και τον επανέφεραν… Έτσι ο παρ ολίγον πνιγμός για τον 52χρονο θα είναι μια κακιά ανάμνηση…

Δημοσιεύτηκε 09/07/2018

Πηγή:lefkadapress.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

  1. και κάτι παραπάνω απο "τύχη βουνό". Αφού χάρη των προσθηκών συναδέλφων από άλλους τομείς για την περίοδο του Καλοκαιριού καταφέραμε να βγάλουμε Διπλό απογευματινό πλήρωμα και τη συγκεκριμένη στιγμή το άλλο βρίσκονταν σε διακομιδή προς άλλο Νοσοκομείο εκτός νομού... (Σκεφτείτε νάταν μονο 1 κι αυτο σε διακομιδή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολλά πολλά μπράβο στα παιδιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews