ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/8/18

Κάλεσαν το ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο στις 05.35 το πρωί για έκτακτο περιστατικό και η απάντηση «η βάρδια ξεκινά στις 7.00!!»Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018
EKABNews

Κάλεσαν το ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο στις 05.35 το πρωί για έκτακτο περιστατικό και η απάντηση «η βάρδια ξεκινά στις 7.00!!»
kalymnos-news.gr

Κάλεσαν  τηλεφωνικά το ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο, σήμερα Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018, στις  05.35 το πρωί για έκτακτο περιστατικό και η απάντηση που πήραν ήταν  «η βάρδια ξεκινά στις 7.00!!»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018, συνεπιβάτης δίκυκλης μηχανής που κινείτο προς Ελιές, στο ύψος της «Πιτσαρία ΚΙΤΣΟΣ» για άγνωστους λόγους έφυγε από τη μηχανή και κατέπεσε στο οδόστρωμα. Ο οδηγός της μηχανής έντρομος άρχισε να καλεί σε βοήθεια και περαστικός στις 05.35 κάλεσε τηλεφωνικά το  ΕΚΑΒ, προκειμένου να έλθει νοσοκομειακό όχημα για την μεταφορά στο Νοσοκομείο του ευρισκομένου στο οδόστρωμα συνοδηγού.

Η απάντηση που πήρε από την τηλεφωνήτρια ήταν: Δυστυχώς δεν υπάρχει βραδινή βάρδια. Η πρωινή  βάρδια ξεκινά στις 7.00 το πρωί. Βρείτε ένα αυτοκίνητο για την μεταφορά του τραυματία στο νοσοκομείο»

Το περιστατικό αυτό, αναδεικνύει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί τις 3 τελευταίες ημέρες με το ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο, που λόγω ελλιπούς στελέχωσης δεν διαθέτει νυχτερινή βάρδια (11.00 βράδυ-07.00 πρωί).

Είναι ένα θέμα που το kalymnos-news.gr έχει αναδείξει από την πρώτη στιγμή όπως μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ, χωρίς όμως να «ιδρώνει το αυτί» κάποιου υπευθύνου!!


Πηγή: kalymnos-news.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews