ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/8/18

Δελτίο Τύπου ΕΚΑΒ (1/8/2018) Ορκωμοσία επτά (7) Νεοδιοριζόμενων Υπαλλήλων
Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018
EKABNews


Σήμερα, ημέρα Τετάρτη 01/08/2018, τελέστηκε στο επιχειρησιακό κέντρο της Κ.Υ. του ΕΚΑΒ η ορκωμοσία επτά νέων συναδέλφων, παρουσία του Προέδρου κ. Κ. Γ. Καρακατσιανόπουλου, του Αντιπροέδρου κ. Μ. Μυλωνά, της Δ/ντριας Δ/κών και Οικ, Υπηρεσιών κ. Α. Ρούσσου και της Προϊσταμένης του Τμ. Ειδ. Μονάδων κ. Ι. Καρούτσου.
Ορκίστηκαν δυο νέοι συνάδελφοι κατηγορίας ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, για τους Τομείς Κομοτηνής και Λήμνου και πέντε νέοι συνάδελφοι κατηγορίας ΔΕ Τεχνικού για τα Παραρτήματα Αττικής, Θεσσαλονίκης και Λάρισας.
Με τη στελέχωση αυτή ενισχύονται ουσιαστικά οι Τεχνικές δυνατότητες της Υπηρεσίας, τόσο σε κτιριακές υποδομές όσο και σε υποδομές συντήρησης και επισκευής Ασθενοφόρων.
Να σημειωθεί, ότι για πρώτη φορά προσλαμβάνεται υπάλληλος της ειδικότητας ΔΕ Μηχανοτεχνιτών, για το Παράρτημα της Λάρισας.
Το ΕΚΑΒ θα συνεχίσει τις προσπάθειές του για την ενίσχυση όλων των ειδικοτήτων, για την περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών του, στα πλαίσια της Δημόσιας Υγείας.

ΤΕΛΟΣ

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ:
Τάσος Παλαιοπάνος - Nextcom Α.Ε., Δ. Γούναρη 78, ΤΚ 165 51
Γλυφάδα Αθήνα, τηλ: 2106100180, e.accounting4@nextcom.gr


 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews