ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/8/18

Τρέχουν και δεν φτάνουν τα ασθενοφόρα στον Άγιο Νικόλαο. Διαμαρτυρίες ότι καθυστέρησε 25 λεπτάΠαρασκευή, 24 Αυγούστου 2018
EKABNews

Τρέχουν και δεν φτάνουν τα ασθενοφόρα στον Άγιο Νικόλαο. Διαμαρτυρίες ότι καθυστέρησε 25 λεπτά
anatolh.com

Περιστατικό λιποθυμίας σημειώθηκε στην παραλία της Κιτροπλατείας, αλλά το ασθενοφόρο χρειάστηκε 25 λεπτά για να μεταβεί εκεί, γιατί ήταν σε άλλο περιστατικό στην Ελούντα! καθώς ένα μόνο ασθενοφόρο εξυπηρετεί σήμερα όλη την περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Αγανακτισμένοι ενημέρωσαν την ΑΝΑΤΟΛΗ για το περιστατικό λουόμενοι.Ωστόσο, το ΕΚΑΒ με το οποίο επικοινωνήσαμε στη συνέχεια, με τη σειρά του, απευθύνει έκκληση στους πολίτες να κάνουν ορθολογική χρήση της υπηρεσίας του ασθενοφόρου και να μην καταφεύγουν στις υπηρεσίες του για ασήμαντους λόγους και εφόσον μπορούν να εξασφαλίσουν με άλλο τρόπο τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο, γιατί μπορεί να υπάρχει ταυτόχρονα κάποιος συνάνθρωπος σε κίνδυνο.

Πηγή: anatolh.com


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews