ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/8/18

Θάσος: Επαναφέρανε 52χρόνο στην ζωή οι διασώστες του ΕΚΑΒ και το ιατρικό προσωπικό του Κ.Υ. Πρίνου
Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018
EKABNews

Η ανάρτηση του Διευθυντή ΕΚΑΒ Καβάλας και του Κέντρου Υγείας Πρίνου, Θωμά Αγγελόπουλου για την «γέφυρα ζωής» που έστησαν οι διασώστες και οι ιατροί/νοσηλευτές στην Θάσο.

Facebook Τομέας ΕΚΑΒ Θάσου-Κ.Υ.ΠΡΙΝΟΥ
19/8/2018

Η ΓΈΦΥΡΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ "ΕΣΤΗΣΑΝ" ΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΣΤΟ Κ.Υ. ΠΡΙΝΟΥ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ 52 ΕΤΩΝ, ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΠΗ ΜΕΤΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΠΡΟΣΘΙΟ-ΠΛΑΓΙΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ.

ΉΤΑΝ ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ, ΚΑΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΝΑΝΗΨΗΣ.

Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΡΔΙΟΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΝΗΣΗ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ. Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΜΕΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗ ΘΡΟΜΒΟΛΥΣΗ ΣΤΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 4 ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΤΟΥ Κ.Υ.ΠΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ.

Facebook Τομέας ΕΚΑΒ Θάσου-Κ.Υ.ΠΡΙΝΟΥ
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews