ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/8/18

Αίτημα στη Βουλή για κατάθεση των συνομιλιών Πυροσβεστικής, ΕΚΑΒ και ΕΚΕΠΥ
Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018
EKABNews

Αίτημα στη Βουλή για κατάθεση των συνομιλιών Πυροσβεστικής, ΕΚΑΒ και ΕΚΕΠΥ
gazzetta.gr

Ερώτηση προς τον υπ. Εσωτερικών για τις πυρκαγιές στην Αν. Αττική από την αρμόδια τομέαρχη ΔΗΣΥ, Εύη Χριστοφιλοπούλου. Ζητά να κατατεθούν όλες οι συνομιλίες Πυροσβεστικής, ΕΚΑΒ, ΕΚΕΠΥ και νοσοκομείων.

Ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών, με την οποία ζητά να κατατεθούν όλα τα σχετικά έγγραφα που θα απαντούν, όπως αναφέρει, στα ερωτήματα που υπάρχουν για τις ενέργειες που έγιναν από τον κρατικό μηχανισμό για την αντιμετώπιση και διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική, κατέθεσε η βουλευτής της ΔΗΣΥ και αρμόδια τομεάρχης, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Η κ. Χριστοφιλοπούλου κάνει λόγο για τραγικές ευθύνες που υπάρχουν στη κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι «η 23η -24η Ιουλίου καταγράφεται στη συλλογική μνήμη ως εθνική τραγωδία».

«Η ανταπόκριση στο αυτονόητο αυτό αίτημα είναι ελάχιστο χρέος της Πολιτείας. Οι καταιγιστικές αποκαλύψεις συνθέτουν εικόνα εγκληματικών πράξεων και παραλείψεων» τονίζει χαρακτηριστικά η κ. Χριστοφιλοπούλου.

Παράλληλα, ζητά να κατατεθεί το σύνολο των καταγεγραμμένων κλήσεων και συνομιλιών στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, από τη Δευτέρα 23.7.2018 έως την Πέμπτη 26.7.2018, καθώς και οι συνομιλίες στα κέντρα του ΕΚΑΒ, του ΕΚΕΠΥ, και των νοσοκομείων Σισμανόγλειο, Ευαγγελισμός, Κρατικό Αθήνας, Θριάσιο και Παίδων.

Δημοσιεύτηκε 1/8/2018

Πηγή: gazzetta.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews