ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/8/18

Αντιπρόεδρος ΔΣ ΕΚΑΒ Μ. Μυλωνάς: Συνεχίζουμε ....
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018
EKABNews

Μετά την παραίτηση του κου Κωνσταντίνου Καρακατσιανόπουλου από την θέση του Πρόεδρου ΔΣ του ΕΚΑΒ Χρέη Προέδρου, μέχρι την αναπλήρωση της θέσης σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αν. Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, θα εκτελεί ο νυν Αντιπρόεδρος κος Μιλτιάδης Μυλωνάς.

Δηλώσεις του Αντιπροέδρου ΔΣ ΕΚΑΒ Μ. Μυλωνά στα ΕΚΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΚΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ: Μ. Μυλωνάς: Συνεχίζουμε ....
ekabitikanews.blogspot.com

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μας δήλωσε τα εξής:

"Συνεχίζεται η αξιοκρατία, η ισονομία και το σπάσιμο των γραφειοκρατικών αγκυλώσεων. Η συνεργασία με τους εργαζόμενους θα οδηγήσει το ΕΚΑΒ στην κορυφή. Τα προσωπικά ζητήματα που οδήγησαν έναν άνθρωπο στην παραίτηση δεν μπορούν να γίνονται βορά από κάποιους κακόβουλους και υστερόβουλους ανθρώπους, ούτε αντικείμενο κουτσομπολιού."


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

3 σχόλια :

  1. Αξιοκρατία, ισονομία!!!! Θου Κύριε φυλακήν τώ στόματί μου και θύραν περιοχής περί τα χείλη μου. Δαυίδ Αντιπρόεδρε.Υπάρχει και η Δικαιοσύνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχα καλο γελασαμε..ειναι αληθεια οτι ο κυριος μυλωνας αν καποιος δεν ειναι της παραταξης του κοιταει να τον τιμωρησει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορείτε κύριε εντελώς καλοπροαίρετα να μου πείτε τα ονόματα αυτών που τιμώρησα εγω προσωπικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews