ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/8/18

ΠΟΕΔΗΝ: Δεν μας αξίζει τέτοιος Υπουργός Υγείας στη χώρα μαςΠέμπτη, 9 Αυγούστου 2018
EKABNewsΔεν μας αξίζει τέτοιος Υπουργός Υγείας στη χώρα μας

Θαυμάστε έναν Υπουργό της κυβέρνησης Τσίπρα που ενώ θα έπρεπε να είναι ταπεινός και να κλαίει τα θύματα της τραγωδίας, να επισκέπτεται τα Νοσοκομεία εκ της θέσης του και να συνομιλεί με τραυματίες, ασκεί πολιτική βρίζοντας του πάντες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν το έπραξε!!! Φοβάται!!!

Εκδίδουμε ανακοίνωση με συγκεκριμένα στοιχεία για το χρονικό διακομιδής των τραυματιών και των νεκρών στα Δημόσια Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, για την εξαφάνιση των βιβλίων συμβάντων, για τα λάθη στην υγειονομική διαχείριση των εγκαυματιών, για τα ψέματα στον αριθμό νοσηλευόμενων εγκαυματιών στις ΜΕΘ και το μόνο που κάνει είναι να απαντάει υβρίζοντας με λόγια πεζοδρομίου τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ.

Επί των καταγγελιών σιγή ιχθύος!!!

Όσα καταγγείλαμε για τους νοσηλευόμενους στις ΜΕΘ και ΜΑΦ επιβεβαιώνονται από παντού.

Γιατί η διαχείριση των τραυματιών από τις φωτιές που χρήζουν νοσηλεία σε ΜΕΘ δεν γίνεται από το ΕΚΑΒ όπως των άλλων ασθενών και γίνεται εκ των ενόντων στα Νοσοκομεία; Κρύβουν τις ανάγκες για νοσηλεία λόγω έλλειψης κλινών ΜΕΘ.

Ευτυχώς οι Αυστραλοί γιατροί κινητοποίησαν την ομογένεια η οποία δώρισε στο πλεονασματικό Νοσοκομείο Θριάσιο ένα σύγχρονο ηλεκτρικό δερμοτόμο.

Έπεσαν βαριά στον Πολάκη τα χρήματα που θα πληρώσει στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ και την ΠΟΕΔΗΝ.


ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ


Πηγή: poedhn.gr

Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews