ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/8/18

Μαγνησία: Προβληματικές οι διακομιδές υπέρβαρων ανθρώπων από το ΕΚΑΒ
Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018
EKABNews

Διακομιδές υπέρβαρων ανθρώπων από το ΕΚΑΒ
e-thessalia.gr

Προβληματική είναι η διακομιδή υπέρβαρων ανθρώπων από το ΕΚΑΒ, καθώς απαιτείται η κινητοποίηση περισσότερων των δύο διασωστών, όταν οι ασθενείς είναι άνω των 150 κιλών. Χθες για παράδειγμα, απαιτήθηκε η διακομιδή με εξιτήριο από το Νοσοκομείο υπέρβαρης γυναίκας στον πρώτο όροφο της οικίας που διαμένει στον Βόλο και μάλιστα από στενή πόρτα.  Χρειάστηκε η συμβολή τεσσάρων διασωστών με δύο ασθενοφόρα , για να γίνει η διακομιδή.
Το ίδιο φέρεται να συνέβη και με υπέρβαρο άνδρα από χωριό του Νοτίου Πηλίου, που είχε μεταφερθεί χθες το πρωί στο Νοσοκομείο Βόλου για εξετάσεις με ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής. Σε ειδικές περιπτώσεις ζητείται και η βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Πηγή: e-thessalia.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews