ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/8/18

ΕΚΑΒ στο Ζαγόρι ζητά το δημοτικό συμβούλιοΤετάρτη, 29 Αυγούστου 2018
EKABNews

ΕΚΑΒ στο Ζαγόρι ζητά το δημοτικό συμβούλιο
pbnews.gr

Πρόταση για κάλυψη του Ζαγορίου από το ΕΚΑΒ, με αφορμή σοβαρό ατύχημα και τραυματισμό δυο κατοίκων της Βοβούσας, πρόσφατα, κατέθεσε προς έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο Ζαγορίου, στην εκτός ημερήσιας διάταξης συζήτηση του σώματος, τη Δευτέρα, η δημοτική σύμβουλος Αγγελική Ράπτη.

Σε ό,τι αφορά τον αγωγό φυσικού αερίου, ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Σώμα για την επιστολή του προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, εν όψει της δημόσιας διαβούλευσης για την ΜΠΕ, σημειώνοντας ότι με βάση και την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. ο Δήμος εμμένει στην αλλαγή χάραξης για να μην πληγεί το περιβάλλον και τα μνημεία του Ανατολικού Ζαγορίου.

Για το θέμα του ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς με την οποία συνεργάζεται ο Δήμος και το οποίο έθιξε εκ νέου ο Γαβριήλ Παπαναστασίου, ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι υπάρχει διάλογος με την Τράπεζα για να «επιστρέψει» στους Κήπους ή όπου αλλού επιλεγεί. Να εξεταστεί η δυνατότητα για ΑΤΜ και στην περιοχή του Αν. Ζαγορίου πρότεινε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Κίτσιος. Ιδιωτικές εταιρείες έχουν εγκαταστήσει ΑΤΜ στο Πάπιγκο και στο Μονοδένδρι.

Ως προς το Κτηματολόγιο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του Ζαγορίου θα λειτουργήσει για τις αιτήσεις γραφείο της αναδόχου εταιρείας και στους Ασπραγγέλους και κάποιες ημέρες στους Μηλιωτάδες, πιθανόν και σε άλλα σημεία.

Δημοσιεύτηκε 28/8/2018

Πηγή: pbnews.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews