ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/8/18

Κύπρος: Φερόμενος ασθενής πέταξε στον γκρεμό πλήρωμα ασθενοφόρου!
Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018
EKABNews

Φερόμενος ασθενής πέταξε στον γκρεμό πλήρωμα ασθενοφόρου
philenews.com

Σε περιστατικό τραυματισμού δύο μελών πληρώματος ασθενοφόρου στο δρόμο μεταξύ Ορκόντα- Καλοπαναγιώτη εξελίχθηκε κλήση την οποία έλαβαν για εντοπισμό ημιλιπόθυμου άνδρα.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα λήφθηκε κλήση για ασθενοφόρο όταν στην περιοχή εντοπίστηκε ημιλιπόθυμος άνδρας.Όταν το ασθενοφόρο ανταποκρίθηκε στη σκηνή και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διακομιδής του άνδρα, αυτός συνήλθε και επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια. Επενέβησαν τα άλλα δυο μέλη του πληρώματος με αποτέλεσμα ο άνδρας να τραυματίσει και να ρίξει δυο από αυτούς στον γκρεμό.

Στο σημείο έσπευσαν δυο ακόμα ασθενοφόρα, προκειμένου να μεταφέρουν στο νοσοκομείο τον "ημιλιπόθυμο" άνδρα με τη συνοδεία των μελών της Αστυνομίας και τους δυο νοσηλευτές οι οποίοι φέρουν τραύματα στην πλάτη.

Στο σημείο έσπευσαν άλλα δύο ασθενοφόρα για να περιθάλψουν τους τραυματίες και να διασώσουν τους εγκλωβισμένους, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστή η κατάσταση των τραυματιών.

Δημοσιεύτηκε 15/8/2018

Πηγή: philenews.com

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews