ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/8/18

Στην Βουλή η επάρκεια του ΕΚΑΒ στην Χίο
Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018
EKABNews

Αναφορά προς τον υπουργό Υγείας κατέθεσε ο βουλευτής Νότης Μηταράκης σχετικά με τα προβλήματα στην ετοιμότητα και στη διαθεσιμότητα των ασθενοφόρων, κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο στην Χίο.

Αφορμή για την αναφορά, στάθηκε περιστατικό όπου ένα παιδί 5 ετών χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Χίου, αλλά το ασθενοφόρο στο Αγροτικό Ιατρείο Πυργίου δεν είχε διαθέσιμο πλήρωμα/οδηγό.


Οι εργαζόμενοι του Τομέα ΕΚΑΒ Χίου έχουν καταθέσει στην διοίκηση του ΕΚΑΒ έγγραφα με τα οποία αναφέρονται στα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν. 


ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΚΑΒ ΧΙΟΥ

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Θέμα: το οποίο αναφέρεται σε έκτακτο περιστατικό στο νησί της Χίου στο οποίο χρειάστηκε η συνδρομή ασθενοφόρου και παράλληλα αναδεικνύει τα προβλήματα στην ετοιμότητα και στη διαθεσιμότητα των ασθενοφόρων, κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο στο συγκεκριμένο νησί.
Κόμμα: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ημερομηνία: 02/08/2018
Καταθέτοντες: Μηταράκης Παναγιώτης (Νότης)

Υπουργεία: ΥγείαςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews