ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/8/18

Ένα καινούργιο, σύγχρονο ασθενοφόρο απέκτησε το Νοσοκομείο Αίγινας «Ο Άγιος Διονύσιος», Βίντεο
Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018
EKABNews

Ένα καινούργιο, σύγχρονο ασθενοφόρο απέκτησε το Νοσοκομείο Αίγινας "Ο Άγιος Διονύσιος".
aeginaportal.gr

Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας, που καταβάλει το νοσοκομείο Αίγινας "Ο Άγιος Διονύσιος για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του, απέκτησε ένα καινούργιο, σύγχρονο ασθενοφόρο. Το ασθενοφόρο έχει ελεγχθεί από την Επιτροπή Ελέγχου του ΕΚΑΒ και έχει εγκριθεί, ενώ θεωρείται ένα από τα καλύτερα ασθενοφόρα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στους ελληνικούς δρόμους. Το νέο, σύγχρονο ασθενοφόρο αντικαθιστά το παλιό, 25ετίας που χρησιμοποιούσε μέχρι πρότινος το νοσοκομείο.

Το προσέφεραν δύο δωρητές από την Αμερική, που θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, καθώς και η μονή της Αγίας Τριάδος - Αγίου Νεκταρίου. Στο Aegina Portal μίλησε εκ μέρους του Δ.Σ. του νοσοκομείου ο κύριος Νεκτάριος Λαβούτας.

Δείτε το Βίντεο ΕΔΩ

Πηγή: aeginaportal.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews