ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/8/18

ΠΟΕΔΗΝ: Λίγη περισσότερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα στην θεσμοθέτηση των κινήτρων ανακούφισης των πληγέντων από την πύρινη λαίλαπα


Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018
EKABNews


Λίγη περισσότερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα στην θεσμοθέτηση των κινήτρων ανακούφισης των πληγέντων από την πύρινη λαίλαπα.

Η κυβέρνηση, έστω τώρα, την ύστατη ώρα μετά τις τραγικές ευθύνες που έχει για την καταστροφή στην Ανατολική Αττική θα πρέπει να δείξει περισσότερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα στην θεσμοθέτηση των κινήτρων ανακούφισης των πληγέντων από την πύρινη λαίλαπα.
Στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (άρθρο 17) προβλέπεται πρόσληψη στο Δημόσιο συγγενών πρώτου και δευτέρου βαθμού των θανόντων, όσων νοσηλεύτηκαν σε ΜΕΘ ή φέρουν αναπηρία 67% και άνω, εξαιτίας των πυρκαγιών της Ανατολικής Αττικής.
Γιατί μόνο όσοι νοσηλεύτηκαν σε ΜΕΘ; Όσοι δεν κατάφεραν να βρουν κλίνη ΜΕΘ αν και η κατάστασή τους έχριζε νοσηλείας ΜΕΘ γιατί αποκλείονται; Οι εν λόγω πληγέντες αδικούνται κατάφορα. Είναι διπλά άτυχοι. Και δεν βρήκαν ΜΕΘ και δεν συμπεριλαμβάνονται στα κίνητρα. Γιατί αποκλείονται όσοι νοσηλεύτηκαν ή ακόμα και τώρα νοσηλεύονται (περί τους δέκα) σε Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας; Γιατί αποκλείονται όσοι σήμερα νοσηλεύονται σε κλινικές πλαστικής χειρουργικής που έχουν υποβληθεί και συνεχίζουν να υποβάλλονται σε συνεχείς χειρουργικές επεμβάσεις αποκατάστασης (περί τους είκοσι);
Θα πρέπει η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει με την δέουσα προσοχή την αποκατάσταση των πληγέντων και όσων νοσηλεύτηκαν με σοβαρά εγκαύματα ή σοβαρά καρδιολογικά και αναπνευστικά προβλήματα (περί τους 50). Την ώρα μάλιστα που η κυβέρνηση διορίζει με ρουσφετολογικά και κομματικά κριτήρια δεκάδες μετακλητούς υπαλλήλους.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ


Πηγή: poedhn.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews