ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/8/18

Πολλάκης - Γιαννάκος σημειώσατε δύο (όλα γίνονται)Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018
EKABNews

Όποιος θέλει να μείνει στο απυρόβλητο της επιστημοσύνης του δεν τον εμποδίζει κανείς. Οφείλει φυσικά να έχει εκεί τον δέοντα σεβασμό προς τους επιστημονικά ανωτέρους του προτού να διεκδικήσει πειστικά το ίδιο από υφισταμένους και μάλιστα ...ΔΕ! Άραγε τον σεβασμό αυτόν τον επιδείκνυε κατά την πολυετή πορεία του ως συνδικαλιστής στα αμφιθέατρα  κ ΠΠ; Μικρό είναι το χωριό κι όλοι ξέρουμε πόσο συχνά υπήρξε απρεπής και ξερόλας απέναντι σε καθηγητές του, σε διευθυντές του, σε εκπαιδευτές του και ιδιαίτερα όταν πίστευε πως υπερασπίζεται το δίκαιο.

Έστω όμως ότι τώρα που έφθασε στην κορυφή επιτέλους κατάλαβε το λάθος του για αυτό και λιβανίζει συνεχώς τους προϊσταμένους Τσίπρα και Ξανθό ενώ απαιτεί σεβασμό από τον Γιαννάκο.

Όμως ο Γιαννάκος δεν αντιδικεί μαζί του για το πώς θα χειρουργήσει τις αιμορροίδες ούτε για το τί αντιβίωση θα δώσουν στο «καλόγερο»! Αντιδικεί πολιτικά, συνδικαλιστικά, έστω και μικροκομματικά αν θέλετε. Σε κάθε περίπτωση εδώ δεν χωρεί κανένα κριτήριο ειδημοσύνης & εξειδίκευσης. Στην πολιτική η γνώμη όλων είναι ίση, ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ.!

Για λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι κομμουνιστές, σοσιαλιστές, φιλελεύθεροι κλπ ας προστρέξουν στον Σωκράτη που ενώ ήταν ένας ασχημάντρας, ταπεινής καταγωγής και πάμπτωχος έβαλε τέλος στην αθηναική παράδοση αιώνων όπου όλα αυτά ήταν ένα προνόμιο λεβεντόμορφων, γόνων αρχόντων και κυρίως με καλή προίκα. Από εκείνον και μετά η πολιτική γνώμη έγινε υπόθεση του ΚΑΘΕΝΑ μας.

Κι ο μεν Σωκράτης εγκαίρως σκότωσε τους ήρωες αλλά δεν ξέρω αυτή η παράδοξη επιβίωση της αριστοκρατίας αν οφείλεται σε κάποια σοβαρή βραδυπορία των Σφακίων, της Αριστοτέλους ή της Κουμουνδούρου. Δεν ξέρω ποιός από όλους είναι που νοσταλγεί τους ήρωες οπότε ας αφιερώσουμε για καλό και για κακό το γνωστό ευρωασμάτιο σε όλους:


Παύλος ο Γκωγκέν

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews