ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/8/18

Πρακτική άσκηση σπουδαστών του Δ.ΙΕΚ Αμαλιάδας στο ΕΚΑΒΠαρασκευή, 3 Αυγούστου 2018
EKABNews

Πρακτική άσκηση σπουδαστών του Δ.ΙΕΚ Αμαλιάδας στο ΕΚΑΒ
protinews.gr

Με επτά  σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Αμαλιάδας της ειδικότητας «Διασώστης -Πλήρωμα Ασθενοφόρου», ενισχύεται το Εθνικό Σύστημα άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) στο Ν. Ηλείας.
Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης που είναι υποχρεωμένοι οι σπουδαστές να πραγματοποιούν η διεύθυνση του  Δ.ΙΕΚ Αμαλιάδας  σε συνεργασία με το  τμήμα εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Πάτρας  σχεδίασαν και ενέκριναν  την πρακτική άσκηση επτά (7) σπουδαστών ,  και ειδικότερα τριών  (3)σπουδαστών  στον τομέα Αμαλιάδας με έδρα το Γ.Ν. Αμαλιάδας και τεσσάρων σπουδαστών  (4) στον τομέα του Πύργου με έδρα το Γ.Ν. Πύργου.

Όπως μας τόνισε ο Διευθυντής του Δημοσίου ΙΕΚ Αμαλιάδας   κ. Δημήτριος Βουδούρης η ειδικότητα «Διασώστης -Πλήρωμα Ασθενοφόρου»  λειτουργεί για πρώτη φορά στην Ηλεία  και σκοπό έχει να εκπαιδεύσει και να καταρτίσει  εξειδικευμένο προσωπικό, που θα στελεχώσουν  αργότερα το χώρο της Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής , να  συμμετέχουν σε  δραστηριότητες στους  χώρους  υποδοχής να  αντιμετωπίζουν τα επείγοντα περιστατικά ,  μέχρι την ολοκληρωτική ανάληψη της ευθύνης του πάσχοντα από το νοσοκομειακό προσωπικό.

Οι απόφοιτοι της εν λόγω ειδικότητας μπορούν να εργαστούν εκτός από το ΕΚΑΒ  και στον Ιδιωτικό Τομέα, ως Πληρώματα Ασθενοφόρων Αυτοκινήτων, πληρώματα Καμπίνας Ελικοπτέρων ή Αεροπλάνων Επείγουσας Ιατρικής, και σε Πλωτά Μέσα.

Σύνταξη - Επιμέλεια: Κώστας ΑντωνόπουλοςΠηγή: protinews.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews