ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/8/18

Χωρίς νυχτερινή βάρδια από σήμερα το ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο λόγω μη ανανέωσης των συμβάσεων των διασωστών, Βίντεο


Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018
EKABNews

Χωρίς νυχτερινή βάρδια από σήμερα το ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο λόγω μη ανανέωσης των συμβάσεων των διασωστών.(video)
kalymnos-news.gr

Χωρίς νυχτερινή βάρδια (11.00 βράδυ-07.00 πρωί) θα παραμείνει το ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο, από σήμερα Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr ο λόγος γι’αυτή την αρνητική εξέλιξη , η έλλειψη προσωπικού, αφού δεν ανανεώθηκαν οι δίμηνες συμβάσεις για μετά τις 19 Αυγούστου 2018  για προσωπικό του ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο, προκειμένου να καλυφθεί το κενό μέχρι τον Οκτώβριο, που ξεκινά το διετές πρόγραμμα. Η ανανέωση  έγινε μόνο στα νησιά που υπάρχουν ΗΟΤ SPOT με αποτέλεσμα η Κάλυμνος να μείνει απ’ εξω.

Η εξέλιξη αυτή έχει δημιουργήσει προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο,  αφού το μόνιμο προσωπικό μαζί με τους αποσπασμένους  απ’ άλλα μέρη, δεν επαρκεί για να στελεχώνονται όλες οι βάρδιες .

Αποτέλεσμα θα είναι, μία βάρδια για έκτακτες ανάγκες, σε κάθε 24ωρο, να μένει κενή και όπως προαναφέραμε θα είναι η νυκτερινή  και μάλιστα μεσούσης της θερινής περιόδου.

Να σημειώσουμε ότι το σοβαρό αυτό πρόβλημα το kalymnos-news.gr έχει αναδείξει εδώ και 18 ημέρες, με το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς ,χωρίς δυστυχώς να επιλυθεί

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ που παρουσιάσαμε στις 30 Ιουλίου 2018

29-7-2018 Προβλήματα στις βάρδιες του ΕΚΑΒ μετά τις 19/8 λόγω μη ανανέωσης των συμβάσεων
Kalymnos News

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουλ 2018

Πηγή: kalymnos-news.gr

Δείτε στο EKABNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews