ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/8/18

Συνάντηση βουλευτή Θανάση Καββαδά με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Δ.Σ του ΕΚΑΒ-Εξετάζεται η δημιουργία σταθμού στην Βασιλική!Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018
EKABNews

Συνάντηση βουλευτή Θανάση Καββαδά με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Δ.Σ του ΕΚΑΒ
aromalefkadas.gr


Αθήνα 7 Αυγούστου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Δ.Σ του ΕΚΑΒ

Με τον Πρόεδρο του Δ.Σ του ΕΚΑΒ κ. Κωνσταντίνο Καρακατσιανόπουλο και τον Αντιπρόεδρο κ. Μιλτιάδης Μυλωνά συναντήθηκε ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς, με τους οποίους συζήτησε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Βασιλικής με το μοναδικό και πεπαλαιωμένο ασθενοφόρο που διαθέτει και της έλλειψης επάρκειας οδηγών του οχήματος.

Ο κ. Καββαδάς έθεσε στον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Μυλωνά την επιτακτική ανάγκη να στελεχωθεί το Κέντρο Υγείας της Νοτίου Λευκάδας με νέο σύγχρονο ασθενοφόρο όχημα, καθώς το ασθενοφόρο που έχει αυτή τη στιγμή, λόγω παλαιότητας και πολλαπλών μηχανικών προβλημάτων, τις περισσότερες φορές ακινητοποιείται και η διακομιδή των ασθενών καθίσταται αδύνατη.

Τόνισε επίσης ότι υπάρχει ανάγκη για επιπλέον οδηγούς ασθενοφόρου οχήματος, καθώς αυτή τη στιγμή υπηρετούν μόνο δύο στο Κ.Υ Βασιλικής αδυνατώντας να καλύψουν τις ανάγκες σε 24ωρη βάση.

Όπως εξήγησε ο βουλευτής οι ανάγκες διακομιδών στην περιοχή της Νοτίου Λευκάδας είναι μεγάλες και ότι το Κέντρο Υγείας Βασιλικής τους καλοκαιρινούς μήνες εκτός των κατοίκων εξυπηρετεί χιλιάδες επισκέπτες του νησιού. Και αυτό όπως σημείωσε γιατί στη Νότια Λευκάδα βρίσκονται οι παγκοσμίου φήμης παραλίες Πόρτο Κατσίκι και Εγκρεμνοί και η παραλία του Γιαλού που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ποσοστό των επισκεπτών ολόκληρου του νησιού, όπως επίσης και στο γεγονός ότι στην περιοχή της νοτίου Λευκάδας υπάρχει σημαντική δραστηριότητα θαλάσσιων σπορ και είναι ανάγκη να υπάρχει κάλυψη σε περιπτώσεις διακομιδών. Επίσης, θα λειτουργήσει σε λίγους μήνες το τουριστικό αγκυροβόλι Βασιλικής, όπου θα ελλιμενίζονται πάνω από 90 σκάφη.

Επιπροσθέτως ο κ. Καββαδάς συζήτησε διεξοδικά το θέμα δημιουργίας Σταθμού ΕΚΑΒ στη Νότια Λευκάδα και συγκεκριμένα στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής, κατόπιν συνεννόησης με το ΕΚΑΒ Ηπείρου, στο οποίο υπάγεται η Λευκάδα.

Ο κ. Καρακατσιανόπουλος όσο και ο κ. Μυλωνάς διαβεβαίωσαν τον βουλευτή ότι θα εξετάσουν το ζήτημα για τη δημιουργία Σταθμού ΕΚΑΒ στη Βασιλική, αναγνωρίζοντας ότι η σημερινή κατάσταση δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της περιοχής.Δημοσιεύτηκε 7/8/2018

Πηγή: aromalefkadas.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

7 σχόλια :

 1. Συνεχίζετε και κοροϊδεύετε τον κόσμο. Έχει καταντήσει αηδία η δημιουργία σταθμών ΕΚΑΒ. Όποιος κυβερνητικός βουλευτής ζητάει παίρνει και μια υπόσχεση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τάξε και μην δίνεις, σπίτι δεν χαλάει. ΛΑΪΚΉ ΠΑΡΟΙΜΊΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εχετε πλάκα οταν λέτε οτι γίνονται χατήρια σε κυβερνητικούς βουλευτές.Ο Κος Καββαδάς ειναι βουλευτής της Ν.Δ Λευκάδας. Η ασχετοσύνη σας επιβεβαιώνει το....'Ντόρος να γίνεται κι ας ειναι φούμαρα'.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ποιος είναι άσχετος και κάνει και ντόρο φάνηκε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. πολύ ψευδώνυμο κυκλοφορεί, απ τους ψευτοσωτήρες του ΕΚΑΒ και της Ελλάδας!!!
  σαν... στην κατοχή!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ναι ψευδώνυμο. Στη κατοχή στη δικτατορία και τώρα έχουμε ψευδώνυμα.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. τι φοβάστε δημοκράτες άνθρωποι και αγωνιστές εσείς;;;
  θα σας κάνουμε είδωλα των αγώνων μας, μην κρύβεστε!!!
  εξάλλου οι ήρωες, όλοι, έβγαιναν μπροστά με πρόσωπο, με το όνομά τους και χωρίς κουκούλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews