ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/8/18

«Φωτιές» βγάζει ο Ξανθός για τους χειρισμούς του Πολάκη
Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018
EKABNews

«Φωτιές» βγάζει ο Ξανθός για τους χειρισμούς του Πολάκη
athensvoice.gr

Σφόδρα ενοχλημένος ο υπουργός Υγείας για τον τρόπο διαχείρισης των πληροφοριών για νεκρούς

Βασίλης Βενιζέλος

Αυτό το οποίο συμβαίνει με τον υπουργό Υγείας τις τελευταίες ημέρες δεν οφείλεται στο γεγονός ότι ο Ανδρέας Ξανθός πρόσκειται στην «αντιπολιτευόμενη» ομάδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, τους λεγόμενους «53», μαζί με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον πρώην υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη.

Αυτό το οποίο συμβαίνει με τον υπουργό Υγείας τις τελευταίες ημέρες οφείλεται κυρίως στην ανθρώπινη ιδιοσυγκρασία, την γενικότερη κουλτούρα, αλλά και την κεντρική πολιτική αντίληψη, η οποία χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Ξανθό.

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές της A.V., λοιπόν, ο Ανδρέας Ξανθός είναι σφόδρα ενοχλημένος, τις τελευταίες ημέρες, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το θέμα των απανθρακωμένων νεκρών, κατά τη γνωστή και περιβόητη πλέον «ανοιχτή» σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής, την μοιραία νύχτα της περασμένης Δευτέρας 23 Ιουλίου.

Ο Ανδρέας Ξανθός, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ήδη εκφράσει την έντονη διαφωνία του για την παντελή απουσία αναφοράς στους πρώτους απανθρακωμένους νεκρούς, χειρισμός ο οποίο αποδίδεται σε σχετική «εισήγηση» του ιδίου του Παύλου Πολάκη, με αποτέλεσμα να εμφανισθεί ο Αλέξης Τσίπρας ενώπιον του πανελληνίου τις κρίσιμες και τραγικές εκείνες ώρες, χωρίς να υποβάλλει ούτε μία απλή ερώτηση για ενδεχόμενα θύματα από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική…

Φαίνεται, μάλιστα, ότι η παρούσα ρήξη στις σχέσεις και η παρούσα διάσταση στις απόψεις του Ανδρέα Ξανθού και του Παύλου Πολάκη θα είναι η πιο σημαντική και κρίσιμη στον μακρύ δρόμο της αμοιβαίας καχυποψίας μεταξύ των δύο ανδρών, οι οποίοι αποτελούν δύο τελείως διαφορετικούς ιδεοτύπους ανθρώπων.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι ο Ανδρέας Ξανθός, πέρα από τις δημόσιες εμφανίσεις, τις οποίες έχει πραγματοποιήσει μετρημένα και σεμνά, προκειμένου να ευχαριστήσει το προσωπικό του ΕΣΥ του Λεκανοπεδίου για την άοκνη προσφορά του στη νοσηλεία και των περίθαλψη των δεκάδων εγκαυματιών, ο ίδιος δεν έχει παραχωρήσει ούτε μία συνέντευξη, ακόμη και στα πιο φιλικά του ΣΥΡΙΖΑ ΜΜΕ…

Δημοσιεύτηκε 2/8/2018

Πηγή: athensvoice.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews