ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/8/18

Γεννητούρια μέσα σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο
Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018
EKABNews

Γεννητούρια μέσα σε ασθενοφόρο στο Ηράκλειο
neakriti.gr

Μέσα στο ασθενοφόρο είδε το πρώτο φως της ζωής ένας μπόμπιρας...

Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε από το Ελληνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας αργά το απόγευμα, καθώς γυναίκα έγκυος, η οποία διαμένει στη Χερσόνησο, παρουσίασε σημάδια πόνου.

Άμεσα ειδοποιήθηκε και έσπευσε στην περιοχή ασθενοφόρο για να την παραλάβει, ωστόσο και ενώ ήταν καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο, οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο τοκετός είχε ήδη αρχίσει.

Ο μικρός μπόμπιρας, απ’ ότι αποδείχτηκε ήταν πολύ βιαστικός και άμεσα ειδοποιήθηκε και επιβιβάστηκε σε ασθενοφόρο και γιατρός για να διανύσει την απόσταση και να φτάσει όσο γίνεται πιο γρήγορα στο σημείο όπου η γυναίκα γεννούσε.

Μετά από λίγη ώρα στη ζωή ήρθε ένα υγιέστατο αγοράκι 3 κιλών και 450 γραμμαρίων, χαρίζοντας χαμόγελα στους γονείς, αλλά και τους διασώστες του ΕΚΑΒ.

Ο μικρούλης μαζί με τη μητέρα του μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου χαίρουν άκρας υγείας με τους γονείς να είναι ιδιαίτερα ευτυχής. 

Πηγή: neakriti.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews