ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/8/18

Κώστας Μπακογιάννης: Μετράμε τις πληγές μας -Τεράστιο ευχαριστώ σε πυροσβέστες, αστυνομικούς και ΕΚΑΒ


Το καμένα δάσος στα Ψαχνά της Εύβοιας- φωτογραφία intimenews

Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018
EKABNews

Κώστας Μπακογιάννης: Μετράμε τις πληγές μας -Τεράστιο ευχαριστώ σε πυροσβέστες, αστυνομικούς και ΕΚΑΒ
iefimerida.gr

ΥΠΟ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

Με μιά ανάρτηση ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κώστας Μπακογιάννης ανακοίνωσε πρίν απο λίγο οτι η φωτιά είναι διαχειρίσιμη και έστειλε πολλά ευχαριστώ σε όλους όσους πάλεψαν για να την σβήσουν.

Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε ζωές, αναφέρει και προσθέτει ενα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους μετείχαν στην προσπάθεια κατάσβεσης. Προτεραιότητα τώρα η αποκατάσταση του περιβάλλοβντος αναφέρει ο περιφερειάρχης:

Μετράμε τις πληγές μας. Η φωτιά στην κεντρική Εύβοια δείχνει διαχειρίσιμη και ας έχει ακόμα δρόμο. Ευτυχώς όλοι οι άνθρωποί μας είναι καλά και δεν θρηνήσαμε ζωές. Βέβαια και ένα δέντρο να χαθεί δεν μπορεί να αισθάνεσαι ικανοποίηση. Ένα τεράστιο ευχαριστώ και τον σεβασμό μου στον Δήμαρχο και τον Δήμο, στους πυροσβέστες, τους αστυνομικούς, την ομάδα της Περιφέρειας, την Πολιτική Προστασία, τους δασικούς, τα στελέχη του ΕΚΑΒ, τους χειριστές των μηχανημάτων, τους εθελοντές και όλους αυτούς που βοήθησαν. Προτεραιότητα τώρα η αποκατάσταση του περιβάλλοντος.

Η ανάρτηση συνοδεύεται απο μια φωτογραφία του Κώστα Μπακογιάννη στο καμένο δάσος.


Πηγή: iefimerida.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews