ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/8/18

Είσαι νοσηλευτής ΔΕ, εσύ δεν πρέπει να μιλάςΠέμπτη, 9 Αυγούστου 2018
EKABNews

Είσαι νοσηλευτής ΔΕ, εσύ δεν πρέπει να μιλάς
ygeionomikoi.gr

Μια νέα «ανορθογραφία” πρόσθεσε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Πολάκης με μια νέα ανάρτηση που είδε το φως της δημοσιότητας χθες.


Στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει το ναυάγιο της κυβέρνησης και του υπ. υγείας στην αντιμετώπιση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, επιλέγει να μεταφέρει την αντιπαράθεση σε προσωπικό επίπεδο «υπονοώντας” ότι ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ επειδή είναι νοσηλευτής ΔΕ δεν μπορεί να «μιλά” για την διαχείριση που ακολούθησε το υπουργείο υγείας στο θέμα των τραυματιών – εγκαυματιών.

Στην προσπάθεια για να «θολώσει” η εικόνα, ο κ. Πολάκης δεν λέει τίποτα για την ταμπακιέρα ούτε «επιτρέπει” σε κανένα να αμφισβητήσει την ορθότητα των ενεργειών του υπ. υγείας στην αντιμετώπιση όσων χρειάστηκαν περίθαλψη εξαιτίας της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

Νέα ήθη θα έλεγε κάποιος, αφού αν ερμηνεύουμε σωστά τον κ. Πολάκη, δικαίωμα να αμφισβητούν το ανύπαρκτο σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση τέτοιας έκτασης καταστροφών έχουν μόνο όσοι κατέχουν τουλάχιστον καμιά δεκαριά πτυχία και μεταπτυχιακά και όχι οι νοσηλευτές ΔΕ.

Οι υπόλοιποι, όπως οι νοσηλευτές ΔΕ, αν ερμηνεύουμε σωστά τον κ. Πολάκη,  προφανώς δεν δικαιούνται να «ομιλούν” αλλά είναι μόνο για να στηρίζουν τα Νοσοκομεία και να καλύπτουν τα τεράστια κενά που έχει δημιουργήσει η συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής και από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Φαίνεται ότι μέσα στη γενικότερη κατρακύλα στην οποία έχει οδηγηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ καλλιεργείται στο εσωτερικό του η αντίληψη ότι υπάρχουν οι «άριστοι” και οι «παρακατιανοί” εργαζόμενοι.

Επειδή όμως ο κ. Πολάκης ανησυχεί για την εκπροσώπηση των εργαζομένων στα Νοσοκομεία, πρέπει να του επισημάνουμε ότι αυτοί δεν χρειάζονται αυτόκλητους εκπροσώπους. Πολύ περισσότερο οι εργαζόμενοι και οι εκπρόσωποί τους στα νοσοκομεία, ανεξάρτητα από το μορφωτικό τους επίπεδο, δεν σκοπεύουν να βάλουν «φίμωτρο” για να κάνουν τη χάρη στον κ. Πολάκη που επιδιώκει να μην αποκαλυφθεί η αντιλαϊκή πολιτική  που εφαρμόζει η κυβέρνηση και τσαλακωθεί η εικόνα της.

Βέβαια οι «ανορθογραφίες” του κ. Πολάκη είναι διαρκείας και φαίνεται ότι έχουν την πλήρη κάλυψη της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού γεγονός που δείχνει ότι αυτή η τακτική είναι στα πλαίσια των κυβερνητικών σχεδιασμών για να υπηρετηθεί και στηριχθεί η εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή, μνημονιακή πολιτική και στο χώρο της υγείας.

Πηγή: ygeionomikoi.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Δηλαδή όλοι οι ΔΕ δεν πρέπει να μιλάμε. Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στα κακώς κείμενα. Δεν πρέπει να εκφραζόμαστε συνδικαλιστικά. Δεν πρέπει να δημοσιοποιούμε και να υπερασπιζόμαστε τις θέσεις μας και τις απόψεις μας για την δουλειά μας. Αυτό το δικαίωμα το έχουν οι ΠΕ σύμφωνα με τον Π. Πολάκη. Άντε κ οι ΤΕ θα συμπλήρωνα εγώ… λόγω ΕΚΑΒ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews