ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/8/18

Νέο περιστατικό τροχαίου ατυχήματος με το ΕΚΑΒ Καλύμνου να αδυνατεί να μεταφέρει τον τραυματία επειδή δεν υπήρχε βραδινή βάρδια!!Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018
EKABNews

Από τις 17 Αυγούστου χωρίς νυχτερινή βάρδια το ΕΚΑΒ Καλύμνου!!

Τι θα πρέπει να συμβεί ακόμη, για να αντιληφθούν οι υπεύθυνοι τη σοβαρότητα του προβλήματος, να παραμένει χωρίς νυκτερινή βάρδια το ΕΚΑΒ, σε ένα νησί με 16.000 μόνιμους κατοίκους και με αρκετούς παραθεριστές και επισκέπτες, μεσούσης της θερινής περιόδου, ώστε να προβούν στην άμεση επίλυση του;

Νέο περιστατικό τροχαίου ατυχήματος με το ΕΚΑΒ Καλύμνου να αδυνατεί να μεταφέρει τον τραυματία επειδή δεν υπήρχε βραδινή βάρδια.
kalymnos-news.gr

Ακόμη ένα περιστατικό τροχαίου ατυχήματος, με το ΕΚΑΒ  Καλύμνου να αδυνατεί να μεταφέρει τον τραυματία στο Νοσοκομείο επειδή δεν υπήρχε βραδινή βάρδια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr σήμερα Κυριακή 26 Αυγούστου 2018 στις 6.20 το πρωί, συνέβη τροχαίο ατύχημα στην περιοχή Μυρτιές πλησίον της παιδικής χαράς με αποτέλεσμα να τραυματιστεί νεαρός.

Ενημερώθηκε  τηλεφωνικά το Νοσοκομείο Καλύμνου για τη διακομιδή  του νεαρού, με την νοσηλεύτρια Υπηρεσίας να απαντά ότι δεν υπάρχει νυκτερινή βάρδια  στο ΕΚΑΒ και η μεταφορά του τραυματία θα έπρεπε να γίνει με κάποιο ιδιωτικό μέσο.

Είναι ένα ακόμη περιστατικό που έρχεται να προστεθεί τις τελευταίες 9 ημέρες, με το ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο, να παραμένει χωρίς νυχτερινή βάρδια (11.00 βράδυ-07.00 πρωί) από τις 17 Αυγούστου 2018, λόγω έλλειψης προσωπικού, αφού δεν ανανεώθηκαν οι δίμηνες συμβάσεις των διασωστών.

Και φυσικά το εύλογο ερώτημα που τίθεται είναι, τι θα πρέπει να συμβεί ακόμη, για να αντιληφθούν οι υπεύθυνοι τη σοβαρότητα του προβλήματος, να παραμένει χωρίς νυκτερινή βάρδια το ΕΚΑΒ, σε ένα νησί με 16.000 μόνιμους κατοίκους και με αρκετούς παραθεριστές και επισκέπτες, μεσούσης της θερινής περιόδου, ώστε να προβούν στην άμεση επίλυση του;

Πηγή: kalymnos-news.gr

Δείτε στο EKABNews

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews