ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/8/18

Και τα προβλήματα με το ΕΚΑΒ στην Πιερία συνεχίζονται
Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018
EKABNews

Συνέντευξη ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας Βασίλειος ΒάιοςΚαι τα προβλήματα με το ΕΚΑΒ στην Πιερία συνεχίζονται
ektos-ylhs.gr

Και τα προβλήματα με το ΕΚΑΒ στην Πιερία συνεχίζονται.Σε συνέντευξη που πήρε το ”Εκτός Ύλης” από τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Πιερίας κ. Βάγιο Βασίλη, βγήκαν στην επιφάνεια χρόνια προβλήματα που παραμένουν άλυτα. Ο κ. Βάγιος έκανε ειδική αναφορά στην παλαιότητα του στόλου, κάτι που συντηρεί άλλα και αυξάνει τα υπάρχοντα προβλήματα. Τόνισε ακόμη την έλλειψη απολύμανσης των οχημάτων, κάτι που τα κάνει επικίνδυνα για τους νοσούντες όπως και για τους διασώστες και νοσηλευτές του κλάδου.

Αξίζει να γίνει αναφορά πως αν και δόθηκαν οχήματα ως δωρεά από το Ίδρυμα Νιάρχου, κανένα από αυτά δεν ήρθε στην Κεντρική Μακεδονία , όπως και το ότι αν και η Κεντρική Μακεδονία πήρε 2 αυτοκίνητα μέσω ΕΣΠΑ, αυτά στελέχωσαν το στόλο της Θεσσαλονίκης.Εντυπωσιακή πρέπει να χαρακτηριστεί η δωρεά ενός οχήματος για την Πιερία από την “Kalliopi Brandstäter” Γερμανίας. Αν και ήρθε για να ανασάνει κατά κάποιο τρόπο το ΕΚΑΒ στην Πιερία, αυτό παραμένει παροπλισμένο λόγω γραφειοκρατίας στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Ο συγκεκριμένος στόλος αυτοκινήτων του ΕΚΑΒ Πιερίας παραμένει ο ίδιος από το 2004, αφού δεν έχουν έρθει καινούρια οχήματα να αντικαταστήσουν τα παλαιότερα ή μέρος αυτών.


Πηγή: ektos-ylhs.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews