ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/8/18

Διευκρινίσεις Πολάκη για την παραίτηση του προέδρου του ΕΚΑΒΠέμπτη, 30 Αυγούστου 2018
EKABNews

Διευκρινίσεις Πολάκη για την παραίτηση του προέδρου του ΕΚΑΒ
athensvoice.gr

Τι αναφέρει το Γραφείο Τύπου του αναπληρωτή υπουργού

Με ανακοίνωσή, ο Παύλος Πολάκης δίνει τις απαραίτητες διευκρινίσεις για την χθεσινή παραίτηση του Προέδρου του ΕΚΑΒ  Κ. Καρακατσιανόπουλου, «η οποία σε δημοσιεύματα επιχειρήθηκε να συνδεθεί με την τραγωδία στις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του αναπληρωτή υπουργού Υγείας συνεχίζει δε:

«Οι λόγοι παραίτησης του από το 2015 Προέδρου του ΕΚΑΒ είναι αυστηρά προσωπικοί, όπως και ο ίδιος δηλώνει και αυτό είναι κάτι που οι δημοσιολογούντες σχετικά οφείλουν να σεβαστούν.

Χρέη Προέδρου, μέχρι την αναπλήρωση της θέσης, θα εκτελεί ο νυν Αντιπρόεδρος του φορέα. Παρά την συγκυρία, η παραίτηση αυτή δεν σχετίζεται με διαφορετικές εκτιμήσεις για τον σχεδιασμό, τα αντανακλαστικά, την ετοιμότητα και την αποτελεσματικότητα που επέδειξε ο φορέας στην πρόσφατη κρίση με τις πυρκαγιές.

Για αυτά άλλωστε, η Κυβέρνηση και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχουν με κάθε ευκαιρία εξάρει την Διοίκηση του ΕΚΑΒ, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν κοινή πεποίθηση για την πλειοψηφία των πολιτών.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας περιβάλλει -όπως και στο παρελθόν- με εμπιστοσύνη και εκτίμηση τον μέχρι πρότινος Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, θεωρώντας ότι συνέβαλλε στην εξυγίανση και την αναδιοργάνωση του φορέα.»

Πηγή: athensvoice.gr


Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

5 σχόλια :

 1. Η επιχείρηση να περάσουν τα δευτερογενή στο έργο του ΕΚΑΒ με το περιτύλιγμα της κοινωνικής πολιτικής και του μπαμπούλα των ιδιωτών είναι εξυγίανση και αναδιοργάνωση. Τα νοσηλευτικά ιδρύματα βαράνε παλαμάκια με την στάση του ΕΚΑΒ που τους απαλλάσσει από την υποχρέωση των δευτερογενών. Τα νοσηλευτικά ιδρύματα προσλαμβάνουν στρατούς συμβασιούχων ποικίλων ειδικοτήτων αλλά σε καμία περίπτωση πληρώματα ασθενοφόρων για τα εξιτήρια. Η ειδικότητα του διασώστη κακιά λέξη για τον οργανισμό του φορέα, όταν σε όλο το κόσμο οι διασώστες χαίρουν εκτίμησης και αναγνώρισης. Συνεχίστε έτσι την εξυγίανση και την αναδιοργάνωση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο χρήστης Miltos Milonas κοινοποίησε μια δημοσίευση.
  Παυλος Πολακης
  29 Ιουλίου
  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ .

  Μην προσθέτετε τον αριθμό των αγνοουμένων (25) στον αριθμό των νεκρών !!!!!!
  Έχουν ταυτοποιηθεί 59 σωροί, μέχρι στιγμής, απο τους ιατροδικαστές!!
  Έχουν γίνει αναζητήσεις 84 ατόμων στο νεκροτομείο.
  Και απομένουν 25 αγνοούμενοι που ακόμα δεν έχουν ταυτοποιηθεί..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. το σωματείο Αθηνών και οι εργαζόμενοι τι λένε για τις δευτερογενείς, συμφωνούν με όλα όσα γράφει παραπάνω, ο ψευτο fidel;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Και τι είναι το σωματείο της Αθήνας για να είναι η γνώμη του ευαγγέλιο; Εσύ τι γνώμη έχεις, αυτή που σου λέει η διοίκηση;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. έλα ντε, τι είναι το σωματείο Αθηνών;;;
  όσο για το αν έχω γνώμη και ποιος μου την λένε, όπως λες, βγάλε την κουκούλα της ανωνυμίας και θα την πω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews