ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/8/18

Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία μας για παραίτηση του προέδρου του ΕΚΑΒ
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018
EKABNews

Είναι γνωστό πάντως ότι το «τιμόνι» του συγκεκριμένου οργανισμού το κατείχε ουσιαστικά εδώ και καιρό στέλεχος προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ.Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία μας για παραίτηση του προέδρου του ΕΚΑΒ
ygeionomikoi.gr

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδα μας για παραίτηση επικεφαλής μεγάλου οργανισμού με το οποίο φωτογραφίζαμε τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Κώστα Καρακατσιανόπουλο επιβεβαιώθηκε πλήρως.

Με δηλώσεις του στο ΑΜΠΕ ο ίδιος επιβεβαίωσε την παραίτηση του από πρόεδρος του ΕΚΑΒ επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Στις δηλώσεις του διέψευσε ότι η παραίτηση συνδέεται με την απουσία του τις ημέρες της μεγάλης καταστροφής στο Μάτι.

Παρ’ όλο που οι δημοσιογραφικές πληροφορίες επέμεναν ότι η ” παραίτηση” του προέδρου του ΕΚΑΒ συνδέεται με αυτή την απουσία του, μάλλον αυτό δεν μπορεί να εξηγήσει την συγκεκριμένη κίνηση της ηγεσίας του Υπ. Υγείας.

Οι εκτιμήσεις αυτές δεν μπορούν να ευσταθούν αφού το ΕΚΑΒ παρά το γεγονός ότι είχε σημαντική συμβολή στην αντιμετώπιση της τραγωδίας, όμως ο χρόνος που «παρενέβη» ήταν για λίγες ώρες προκειμένου να γίνει η μεταφορά των θυμάτων στα νοσοκομεία.

Ίσως οι κακές σχέσεις με την πολιτική ηγεσία σε συνδυασμό με τις αποκαλύψεις για καθυστερήσεις στην στελέχωση με διάσωσες μονάδων του ΕΚΑΒ σε νησιά του Αιγαίου και ο υποβαθμισμένος ρόλος του στον οργανισμό είναι οι πραγματικές αιτίες αυτής της απομάκρυνσης.

Στο δημοσίευμα που αναρτήσαμε το μεσημέρι και επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα γράφαμε:

Πληροφορίες που επιμένουν αναφέρουν ότι επικεφαλής μεγάλου οργανισμού στο χώρο της υγείας τελεί υπό «παραίτηση», μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει επίσημη ανακοίνωση όμως είναι γνωστό ότι η σχέση του συγκεκριμένου στελέχους δεν ήταν και η καλύτερη με την πολιτική ηγεσία του υπ. υγείας. Η «παραίτηση” φαίνεται ότι ήταν προαποφασισμένη αφού το συγκεκριμένο στέλεχος πέρασε την πόρτα του Υπουργείου, λίγες μέρες πριν τον ανασχηματισμό.

Είναι γνωστό πάντως ότι το «τιμόνι» του συγκεκριμένου οργανισμού το κατείχε ουσιαστικά εδώ και καιρό στέλεχος προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι επίκειται και άλλες «αποχωρήσεις” από το υπ. υγείας εξαιτίας των κακών σχέσεων που έχουν τα συγκεκριμένα πρόσωπα με μέρος της πολιτικής ηγεσίας.


Πηγή: ygeionomikoi.gr

Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews