ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/8/18

Αλ. Κιτσόπουλος: Έχουμε το έμπειρο προσωπικό να διαχειριστούμε τις κρίσεις - Απουσία προληπτικού σχεδιασμού και έλλειψη συντονισμού, ΒίντεοΤρίτη, 7 Αυγούστου 2018
EKABNews

Συνέντευξη ο Γ. Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Αλέξης Κιτσόπουλος

03-08-2018: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ

Είχαμε ασθενοφόρα κοντά στο σημείο και δεν μπορούσαμε να παραλάβουμε τους τραυματίες και τους εγκαυματίες.

Πιο συντονισμένη και αποτελεσματική η διαχείριση της κρίσης από τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Υγείας σε σχέση με άλλες υπηρεσίες. Μπορούσαν όμως να γίνουν περισσότερα.

Δεν υπήρχε κανένας γιατρός και φιάλες οξυγόνου στις βάρκες. Καμία προτεραιότητα στην περισυλλογή των τραυματιών από το Κόκκινο Λιμανάκι και το Μάτι.

Έχουμε το έμπειρο προσωπικό να διαχειριστούμε τις κρίσεις. Να μην γίνονται παρεμβάσεις από πολιτικούς παράγοντες για να μπορούμε να κάνουμε την δουλειά μας.

EKABNews
03-08-2018: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ

Δημοσιεύτηκε στις 7 Αυγ 2018About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews