ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/9/18

Χωρίς νυκτερινή βάρδια ξανά το ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο.Έληξε η απόσπαση των διασωστών που είχαν έλθει για 15 ημέρεςΤρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018
EKABNews

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από τους 5 διασώστες που είχαν μετακινηθεί προσωρινά στην Κάλυμνο για κάλυψη εκτάκτων υπηρεσιακών αναγκών παρέμεινε μόνο ο ένας.

Χωρίς νυκτερινή βάρδια ξανά το ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο. Έληξε η απόσπαση των 5 διασωστών που είχαν έλθει για 15 ημέρες.
kalymnos-news.gr

Χωρίς νυκτερινή βάρδια παραμένει ξανά το ΕΚΑΒ στην  Κάλυμνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr η  απόσπαση των 5 διασωστών που είχαν έλθει από διάφορες περιοχές της Χώρας  για 15 ημέρες προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες, έληξε στις 23 Σεπτεμβρίου 2018.

Να θυμίσουμε ότι μετά το σάλο που είχε δημιουργηθεί από το θάνατο Βρετανίδας τουρίστριας  και τη δημοσιοποίηση σε διεθνή μέσα του θέματος της έλλειψης στελέχωσης του ΕΚΑΒ όλο το 24ώρο, στις 11 Σεπτεμβρίου 2018 «άρον-άρον»αποσπάστηκαν στο ΕΚΑΒ Καλύμνου 5 διασώστες, προκειμένου με τους 4 που υπηρετούν, να καλύψουν τις ανάγκες στελέχωσης και να υπάρχει δυνατότητα για να καλυφθούν οι βάρδιες για όλο το 24ωρο.

Η απόσπαση τους έληξε, χωρίς μέχρι τώρα που γράφεται το ρεπορτάζ να υπάρχει αντικατάσταση τους με αποτέλεσμα να μην υπάρχει νυκτερινή βάρδια από τις 11.00 το βράδυ μέχρι στις 7.00 το πρωί.

Πηγή: kalymnos-news.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews