ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/9/18

Και πάλι χωρίς νυχτερινή βάρδια το ΕΚΑΒ Καλύμνου! - Εκτός υπηρεσίας διασώστης διακόμισε και τα 2 περιστατικά!Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018
EKABNews

Διερχόμενος από το σημείο του συμβάντος εκτός υπηρεσίας διασώστης του ΕΚΑΒ Καλύμνου, μόλις είδε τους 2 τραυματίες χωρίς δεύτερη σκέψη και γνωρίζοντας ότι δεν υπήρχε νυκτερινή βάρδια για να τους μεταφέρει στο Νοσοκομείο , μετέβη ο ίδιος πήρε το ασθενοφόρο και σε δύο δρομολόγια τους διακόμισε στο Νοσοκομείο.

Τροχαίο ατύχημα με 2 σοβαρά τραυματισμένους στην Κάλυμνο που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο από διερχόμενο ΕΚΑβίτη αφού δεν υπήρχε νυκτερινή βάρδια.
kalymnos-news.gr

Τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 λίγο μετά τις  12.15 το πρωί, με το σοβαρό τραυματισμό 2 ατόμων που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο στην Κάλυμνο από διερχόμενο ΕΚΑβίτη αφού δεν υπήρχε νυκτερινή βάρδια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr  το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Γηπέδου Καλύμνου στην Ανάληψη ,πλησίον του περιπτέρου, όταν μηχανή που επέβαιναν ένας 37χρονος οδηγός και ένας 39χρονος συνεπιβάτης προσέκρουσαν σε προπορευόμενο όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά.

Διερχόμενος από το σημείο του συμβάντος υπάλληλος του ΕΚΑΒ Καλύμνου, οδηγός Νοσοκομειακού ,που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, μόλις είδε τους 2 τραυματίες χωρίς δεύτερη σκέψη και γνωρίζοντας ότι δεν υπήρχε νυκτερινή βάρδια για να τους μεταφέρει στο Νοσοκομείο ,μετέβη ο ίδιος πήρε το νοσοκομειακό και σε δύο δρομολόγια τους διακόμισε στο Νοσοκομείο.

Αμέσως τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και λόγω σοβαρότητας των τραυματισμών αφού διασωληνώθηκαν κρίθηκε  απαραίτητο να μεταφερθούν σε Νοσοκομείο εκτός Καλύμνου . Η διακομιδή πραγματοποιήθηκε με ελικόπτερο μετά τις 6.00 το πρωι.

Να σημειώσουμε ότι επειδή δεν υπήρχε νυκτερινή βάρδια ενημερώθηκε ο προαναφερόμενος οδηγός που βρισκόταν σε άδεια στις 3.30  το πρωί και μετέβη και πάλι στο Νοσοκομείο για να μεταφέρει τους τραυματίες στο αεροδρόμιο.

Πηγή: kalymnos-news.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews