ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/9/18

Το ΕΚΑΒ κάλυψε με επιτυχία τις εκδηλώσεις Athens Flying Week 2018

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018
EKABNews

Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης EKAB
Facebook 24/9/2018

Δυναμικό παρών έδωσε για άλλη μια χρονιά, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ, στο Athens Flying Week 2018, στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρα.

Πιο συγκεκριμένα, το διήμερο 22&23 Σεπτεμβρίου του 2018, δύο ασθενοφόρα και δύο μοτοσυκλέτες του ΕΚΑΒ, επιχείρησαν εντός της αεροπορικής βάσης Τανάγρα, προσφέροντας πλήρη προνοσοκομειακή φροντίδα, σε όποιον από τους χιλιάδες επισκέπτες, τη χρειάστηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως, οι Διασώστες του Τμήματος Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης, διενεργούσαν συνεχείς περιπολίες σε όλο τον χώρο της αεροπορικής βάσης, εκμεταλλευόμενοι πλήρως, την ευελιξία του μέσου.


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews