ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/9/18

Πάτρα: Το ασθενοφόρο… δεν μπορούσε να περάσει λόγω… παρκαρισμένων!Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018
EKABNews

Το ασθενοφόρο… δεν μπορούσε να περάσει λόγω… παρκαρισμένων! - Θυμήθηκαν όλοι… τον αείμνηστο Παύλο Στυλιανό
dete.gr

Βράδυ Τρίτης... Το ασθενοφόρο με σειρήνες ειδοποιεί τους οδηγούς που έχουν κλείσει την Τριών Ναυάρχων να απομακρύνουν τα οχήματά τους αφού ένας άνθρωπος κινδυνεύει.

Όσο κι αν οι σειρήνες ηχούσαν κανείς δεν εμφανίστηκε...! Οι διασώστες του ΕΚΑΒ αναγκάστηκαν να μεταφέρουν  με τα πόδια το φορείο ως το σημείο που ο άνδρας είχε λιποθυμήσει.

Ο άνδρας ο οποίος έτρωγε με την παρέα του σε κατάστημα της Τριών Ναυάρχων ένιωσε αδιαθεσία και κατέληξε στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του. Οι δικοί του άνθρωποι κάλεσαν ασθενοφόρο ωστόσο κανείς δεν φανταζόταν οτι θα καθυστερούσαν εξαιτίας όλων αυτών που εγκατέλειψαν τα οχήματά τους μπροστά στον πεζόδρομο κλείνοντας όλες τις εισόδους και εξόδους για οχήματα έκτακτης ανάγκης.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν συμβεί ανάλογα περιστατικά στην Πάτρα. Και ποιος δεν θυμάται την περίπτωση του συμπολίτη Παύλου Στυλιανού, πατέρα των d’j και φωτογράφων Γιώργου, Αλέξανδρου και Σωτήρη Στυλιανού. Πριν από μερικά χρόνια και ενώ βρισκόταν σε καφετέρια επί της Γεροκωστοπούλου και Ρήγα Φεραίου,  υπέστη  έμφραγμα  και το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να πλησιάσει αφού οχήματα είχαν κλείσει την Γεροκωστοπούλου και εμπόδιζαν την πρόσβαση του αθσενοφόρου του ΕΚΑΒ.

Οι ασυνείδητοι οδηγοί εγκαταλείπουν τα οχήματα τους σε σημεία όπου απαγορεύεται το παρκάρισμα και απομακρύνονται με αποτέλεσμα να μην ακούν ούτε τις σειρήνες που μπορεί να ηχήσουν σε μια έκτακτη ανάγκη. Κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν αν έπρεπε να περάσει κάποιο πυροσβεστικό όχημα...! Κάτι το οποίο είχε παρατηρηθεί προ μερικών εβδομάδων στον πεζόδρομο της Παντανάσσης. Είχε εκδηλωθεί φωτιά σε κατάστημα και το όχημα της Πυροσβεστικής δεν μπορούσε να διέλθει αφού στο κάτω μέρος του πεζοδρόμου (στην Αγίου Ανδρέου) είχαν σταθμεύσει μηχανάκια και ένα αυτοκίνητο! Κατά μήκος δε του πεζοδρόμου υπήρχαν μεγάλες γλάστρες (βαριές και ακτίνας 1 μέτρου) αλλά και κατεβασμένες τέντες των μαγαζιών!

Οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να κατέβουν από το όχημα, πήραν πυροσβεστήρες στα χέρια και έτρεχαν στο σημείο που είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά! Ευτυχώς η φωτιά ήταν μικρής έκτασης και δεν χρειάστηκε η συνδρομή του πυροσβεστικού. Αλήθεια, τι θα συνέβαινε αν το κατάστημα κινδύνευε να γίνει παρανάλωμα του πυρός;

Πηγή: dete.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews