ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/9/18

Με ημίμετρα η κάλυψη των κενών στο ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο


Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018
EKABNews

Με ημίμετρα η κάλυψη των κενών στο ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο
lawandorder.gr

Ανησυχούν οι κάτοικοι

Του Μιχάλη Τεζάρη

Με ημίμετρα στην κάλυψη των κενών θέσεων που έχουν δημιουργηθεί στο ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο, προσπαθούν οι αρμόδιοι να δώσουν πρόσκαιρη λύση οι αρμόδιοι, μετά τον διεθνή διασυρμό που προκάλεσε ο θάνατος Βρετανίδας τουρίστριας στην Κάλυμνο. Έτσι λοιπόν στο νησί έχουν μεταβεί από την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, πέντε διασώστες που θα παραμείνουν εκεί έως τις 23 Σεπτεμβρίου.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως οι βάρδιες  των ασθενοφόρων θα καλύπτονται σε 24ωρη βάση για 12 ημέρες,  ενώ στην συνέχεια και αν δεν καλυφθούν τα κενά με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, οι βάρδιες κυρίως τη νύχτα θα είναι κενές.

Οι κάτοικοι του νησιού δεν κρύβουν την  ανησυχία τους για το θέμα, καθώς οι ελλείψεις σε προσωπικό του ΕΚΑΒ και η έλλειψη ασθενοφόρου, θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ίδια τους την ζωή σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Ο πρώην δήμαρχος του νησιού, κύριος Δημήτρης Διακομιχάλης επισημαίνει πως "δεν είναι δυνατόν τον 21ο αιώνα, ένα νησί στην Ελλάδα να μην έχει βάρδιες ασθενοφόρου" και ζητάει όπως και όλοι οι κάτοικοι του νησιού, άμεση λύση στο πρόβλημα.

Πηγή: lawandorder.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews