ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/9/18

Με τον Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ συναντήθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας Αλ. Μεϊκόπουλος
Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018
EKABNews

Ο Αλ. Μεϊκόπουλος στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ για την επάνδρωση των ασθενοφόρων στη Μαγνησία
thenewspaper.gr

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος με τον εκτελών χρέη Προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Μιλτιάδη Μυλωνά τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018, με θέμα την στελέχωση του ΕΚΑΒ του Ν. Μαγνησίας, με στόχο την επαρκή κάλυψη των Κέντρων Υγείας του Νόμου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΕΚΑΒ στην Αθήνα.

Ειδικότερα, ο Βουλευτής επεσήμανε ότι η επαρκής επάνδρωση των ασθενοφόρων και η αύξηση των διαθέσιμων οδηγών, ώστε να καλύπτονται επαρκώς οι βάρδιες για όλο το Νομό, αποτελεί πάγιο αίτημα των εργαζόμενων του ΕΚΑΒ, ειδικά στα Κέντρα Υγείας, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία και στο τραγικό περιστατικό του Βελεστίνου. Όπως τόνισε μάλιστα στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, από προσωπική έρευνα που είχε κάνει πριν από λίγους μήνες ο ίδιος ο Βουλευτής, καταγράφοντας τις ανάγκες των πρωτοβάθμιων δομών υγείας της Μαγνησίας και την οποία είχε κοινοποιήσει στο Υπουργείο Υγείας και στην 5η Υ.ΠΕ., διαπίστωσε προσωπικά και μετέφερε, ότι η ενίσχυση του ΕΚΑΒ του Νομού σε προσωπικό είναι απαραίτητη, ώστε να καλύπτονται επαρκώς οι ανάγκες των Κέντρων Υγείας.

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ ακούγοντας τον Βουλευτή, προέβη σε επικοινωνία με τη Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Αυγέρη και αποφάσισε σε πρώτη φάση, την στελέχωση του ΕΚΑΒ Μαγνησίας με δύο ακόμη άτομα που θα αναλάβουν καθήκοντα μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου-αρχές Νοεμβρίου και τα οποία θα τοποθετηθούν ανάλογα με τις ανάγκες του Νομού, μη παραγνωρίζοντας ωστόσο και την ανάγκη διενέργειας προσλήψεων μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Πηγή: thenewspaper.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews