ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/9/18

Στην Καβάλα λόγω δίκης ο πρώην πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒΣάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018
EKABNews

Στην πόλη μας λόγω δίκης ο πρώην πρόεδρος και ο υποδιοικητής του ΕΚΑΒ
proininews.gr

Ο πρόσφατα παραιτηθείς πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Καρακατσιανόπουλος και ο αντιπρόεδρος κ. Μυλωνάς (φωτογραφία) ήταν το πρωί στο δικαστήριο της πόλης, περιμένοντας να δικαστεί υπόθεση τους. Είναι και οι δύο κατηγορούμενοι στο Τριμελές (μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες) μετά από μήνυση του προηγούμενου επικεφαλής του ΕΚΑΒ στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη. Η σε βάρος τους κατηγορία είναι παράβαση καθήκοντος. Αντικείμενο της υπόθεσης η τοποθέτηση νέου επικεφαλής στο ΕΚΑΒ Καβάλας, τον Φεβρουάριο του 2016.

Ενώ άπαντες οι κατηγορούμενοι ήταν στο δικαστήριο και περίμεναν την εκδίκαση της υπόθεσης, απουσίαζε ο μηνυτής αλλά και μάρτυρες κατηγορίας. Η δίκη αναβλήθηκε για να γίνει τον Γενάρη.

Δημοσιεύτηκε 21/9/2018

Πηγή: proininews.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews