ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/9/18

Πόσο κοστίζει μια ανθρώπινη ζωή; Από τη Βέροια το ασθενοφόρο για τραυματισμό ποδοσφαιριστή στο ΠαλαιοχώριΚυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018
EKABNews

Πόσο κοστίζει μια ανθρώπινη ζωή; Από τη Βέροια το ασθενοφόρο για τραυματισμό ποδοσφαιριστή στο Παλαιοχώρι (φώτο)
alexandreia-gidas.gr


Το έχουμε γράψει πολλές φορές πως η μία βάρδια που έχει το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας δεν φτάνει για να καλυφθεί η μεγάλη περιοχή του δήμου Αλεξάνδρειας. Όταν δεν υπάρχει βάρδια, το ασθενοφόρο έρχεται από τη Βέροια και όπως είναι λογικό έρχεται με καθυστέρηση ενώ υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει περισσότερο γιατί θα πρέπει να τελειώσει το περιστατικό στο οποίο ενδεχομένως να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή.

Σήμερα Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου πριν την λήξη του ημιχρόνου στο Παλαιοχώρι τραυματίστηκε ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας Α.Ο. Μαρίνας.

Το ασθενοφόρο ήρθε μετά από μεγάλη καθυστέρηση με τον αγώνα να διακόπτεται και ο ποδοσφαιριστής να βρίσκεται στο έδαφος μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο από τη Βέροια. Μάλιστα μόλις παρέλαβε τον τραυματία ποδοσφαιριστή, θα πήγαινε στο Πλατύ για να παραλάβει κάποιον από άλλο περιστατικό.

Σωστά σχολιάστηκε στο γήπεδο πως τελικά πόσο κοστίζει μία ανθρώπινη ζωή; Θα πρέπει να χάσουμε κάποιον συνάνθρωπο για να ενεργοποιηθούν οι υπεύθυνοι και να βάλουν βάρδιες προσωπικού στο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας;
Δημοσιεύτηκε 29/9/2018


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews