ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/9/18

Κέντρο Υγείας Αίγινας: Παραμένει χωρίς οδηγό το ασθενοφόροΠέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018
EKABNews

Κέντρο Υγείας Αίγινας: Παραμένει χωρίς οδηγό το ασθενοφόρο
enpeiraiei.gr

Εξι μήνες πέρασαν από ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο στον παραλιακό δρόμο της Αίγινας. Ένα τραγικό γεγονός που ανέδειξε την εγκληματική αμέλεια των αρμοδίων αρχών να καλύψουν τις κενές θέσεις των οδηγών στο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας που έχει στο δυναμικό του 2 μόνιμους κι έναν επικουρικό. Εξι μήνες μετά τις ερωτήσεις των βουλευτών από όλα σχεδόν τα κόμματα στη Βουλή, για την έλλειψη πληρώματος και οδηγών, άλλο ένα περιστατικό συνέβη προ ημερών, χωρίς ευτυχώς να θρηνήσουμε θύματα. 
Σύμφωνα με το Aegina Portal,  το βράδυ της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου μία γυναίκα έπεσε σε ένα κεντρικό σημείο της παραλίας και οι καταστηματάρχες που την είδαν έτρεξαν για να δουν τι συμβαίνει. Η γυναίκα έδειχνε να μην έχει επαφή με το περιβάλλον, όμως, είχε σφυγμό. Αμέσως πήραν τηλέφωνο το Κέντρο Υγείας και έλαβαν την απάντηση ότι δεν υπάρχει οδηγός ασθενοφόρου. Η αναλγησία υπουργείου και δήμου σε όλο της το μεγαλείο!

Δημοσιεύτηκε 26/9/2018

Πηγή: enpeiraiei.gr

Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews