ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/9/18

Άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ Πρέβεζας σε περιστατικό αλλεργικού σοκ στο ΆκτιοΤρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018
EKABNews

Άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ Πρέβεζας σε περιστατικό αλλεργικού σοκ στο Άκτιο
pamepreveza.gr

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πρέβεζας και από εκεί στα Γιάννενα

Άμεση ήταν η επέμβαση του ΕΚΑΒ Πρέβεζας, σε περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα στο Άκτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PamePreveza.gr, άντρας γύρω στα 50 και ενώ οδηγούσε μηχανάκι φαίνεται να τσιμπήθηκε πιθανόν από σφήκα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Άκτιο σήμερα το μεσημέρι και ο άντρας κατάφερε να πάει σε καφενείο απ όπου και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες που έφτασαν διαπιστώσαν ότι βρίσκονταν σε άσχημη κατάσταση. Είχε σπασμούς και συμπτώματα απόφραξης της αναπνευστικής οδού.

Αφού του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, καταφέρνοντας να τον κρατήσουν στην ζωή, σε λίγα λεπτά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Μάλιστα το ασθενοφόρο συνόδευσε και όχημα της Αστυνομίας για τη γρήγορη διακομιδή.

Στο νοσοκομείο της Πρέβεζας ο άντρας διασωλυνώθηκε και μεταφέρθηκε στα Γιάννενα.

Το ΕΚΑΒ της Πρέβεζας ως γνωστόν καλύπτει μια μεγάλη σε ακτίνα περιοχή και όλο το καλοκαίρι αντιμετώπισε με επιτυχία πολλά και διάφορα περιστατικά.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες χάρη στην άμεση επέμβαση των διασωστών του ΕΚΑΒ ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ανακοπή στο νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου η περίπτωσή του αντιμετωπίστηκε με επιτυχία.

Πηγή: pamepreveza.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews