ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/9/18

Ευχαριστήριο σε διασώστες του ΕΚΑΒ Πάτρας για την άμεση και σωτήρια επέμβαση σε περιστατικό πνιγμούΔευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018
EKABNews

Πατρινός ευχαριστεί του διασώστες του ΕΚΑΒ – Τον έσωσαν από πνιγμό
patrastimes.gr

Στην περιοχή του Μονοδενδρίου

Τις δημόσιες ευχαριστίες του για τον τρόπο που λειτούργησαν και τον φρόντισαν, που είχε ως αποτέλεσμα να του σώσουν τη ζωή από βέβαιο πνιγμό, απευθύνει ο πατρινός Ανδρέας Κούτσης.

Ο πατρινός ο οποίος χάρη στην άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

« Με  την παρούσα θα ήθελα να εκφράσω  τις θερμές  μου ευχαριστίες στους διασώστες και το προσωπικό του  ΕΚΑΒ της Πάτρας για την άμεση και σωτήρια για την ζωή μου επέμβαση τους σε συμβάν παρ ολίγον πνιγμού μου στην περιοχή του Μονοδενδρίου.
Οι Διασώστες του ΕΚΑΒ απέδειξαν με τον επαγγελματισμό τους και την άρτια εκπαίδευσή τους ότι αξίζουν τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη όλων μας».

ΚΟΥΤΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Κάτοικος Πατρών

Παρ. Ιωάννου Διακίδη

Περιβόλα Πατρών


Δημοσιεύτηκε 16/9/2018

Πηγή: patrastimes.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews