ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/9/18

Διασώστες του ΕΚΑΒ έσωσαν γυναίκα στην Πάργα – Άμεση επέμβαση του ίδιου πληρώματος σε άλλο περιστατικό αμέσως μετά!Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018
EKABNews

Διασώστες του ΕΚΑΒ έσωσαν γυναίκα στην Πάργα – Άμεση επέμβαση του ίδιου πληρώματος σε άλλο περιστατικό αμέσως μετά!
pamepreveza.gr

Σωτήριος αποδείχθηκε ο σταθμός του ΕΚΑΒ στον Μεσοπόταμο


Σωτήριος αποδείχθηκε τελικά πως είναι για συμπολίτες μας, αλλά και για τουρίστες, ο νέος σταθμός του ΕΚΑΒ στον Μεσοπόταμο Πρέβεζας, αφού από την μέρα ίδρυσης και λειτουργίας του, έχει επέμβει σε αμέτρητα περιστατικά άμεσα και αποτελεσματικά.

Με την λειτουργία του, ουσιαστικά μειώθηκε κατά πολύ ο χρόνος επέμβασης σε περιστατικά στην παραλιακή ζώνη της Ηπείρου, που μέχρι πριν την ίδρυσή του, καλύπτονταν από τον σταθμό της Πρέβεζας αρκετά χιλιόμετρα μακριά.

Σήμερα το απόγευμα, έπειτα από κλήση για πιθανό περιστατικό αλλεργικού σοκ σε αλλοδαπή γυναίκα που παραθέριζε στο Λύχνος στην Πάργα, οι διασώστες έφτασαν στο σημείο σε ελάχιστο χρόνο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Αμέσως παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στην 65χρονη Αυστριακή και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Μαργαριτίου και στη συνέχεια με το ίδιο ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Κατά την επιστροφή του, το ασθενοφόρο κλίθηκε σε περιστατικό πτώσης δικύκλων στο Καναλλάκι, κατά το οποίο τραυματίστηκαν τέσσερα νεαρά άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις μετέβησαν στο Κ.Υ. Καναλλακίου για τις πρώτες βοήθειες. Οι δύο έφεραν ελαφρά θλαστικά τραύματα ενώ ο τρίτος παρέμεινε για εξετάσεις και παρακολούθηση.

Ο τέταρτος νεαρός παρελήφθη από το ασθενοφόρο που έφτασε, έπειτα από πιθανό τραύμα στην λεκάνη το οποίο απαιτούσε την μεταφορά από τους έμπειρους διασώστες του ΕΚΑΒ.

Στη συνέχεια κρίθηκε η διακομιδή του στο Νοσοκομείο των Ιωαννίνων λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.


Δημοσιεύτηκε 4/9/2018

Πηγή: pamepreveza.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews